Vassilis Stavrou îl înlocuiește pe Xavier Piesvaux în funcția de Director General al Mega Image

Mega Image anunță schimbări la nivel de management general al companiei, o dată cu încheierea mandatului Directorului General Xavier Piesvaux. Mandatul său se va încheia pe parcursul lunii iulie, acesta părăsind Grupul Delhaize, dând curs unor alte oportunități profesionale.

IMG-3810“În cei 10 ani petrecuți în România, alături de echipa Mega Image, m-am străduit să îndrum spre cel mai eficient mod de a face lucrurile, spre a forma organizația optimă, să ofer cea mai bună direcție strategică posibilă și să construiesc cea mai bună echipă de management. Sunt convins că experiențele trăite alături de Mega Image nu vor fi ușor de egalat, astfel încât mă consider norocos că am avut șansa de a construi împreună, această poveste de succes.“ a declarat Xavier Piesvaux.

Totodată, Mega Image anunță numirea lui Vassilis Stavrou în funcția de Director General (COO) al Mega Image.

Vassilis Stavrou are un parcurs profesional îndelungat în cadrul Grupului Delhaize, ocupând poziții executive în domenii variate de activitate. El este alături de companie încă din 1994, începându-și cariera în cadrul rețelei Alfa Beta, din Grecia, unde a ocupat diferite poziții cu responsabilități majore în departamente precum Logistică, Siguranță Alimentară și Resurse Umane, și, ulterior, îndreptându-și cariera spre poziții cu responsabilitate regională, respectiv Resurse Umane și Sustenabilitate, pentru  Sud-Estul Europei.

În prezent ocupă în cadrul Grupului Delhaize poziția de Vice Președinte Senior Dezvoltarea Afacerii (SVP & Chief Business Development Officer) pentru Sud-Estul Europei și Indonezia. Înainte de a ocupa această funcție, Vassilis Stavrou a fost Vice Președinte Senior Resurse Umane/Dezvoltare Organizațională și Sustenabilitate (SVP HR/OD & Sustainability) pentru Delhaize Europa.

 “Dorim să îi mulțumim lui Xavier Piesvaux pentru contribuția semnificativă pe care a avut-o în dezvoltarea Mega Image, în procesul de extindere a companiei, rețeaua ajungând la peste 400 de magazine și îi felicităm pe Vassilis Stavrou pentru noua poziție și îi urăm atât lui cât și lui Xavier Piesvaux mult succes în noile provocări și în tot ceea ce și-au propus“, a declarat Frans Muller, Președinte și CEO Delhaize Group.

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 420 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (203), Shop&Go (214), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (1), Mega Drive (1).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *