Vinurile Katarzyna Estate, în exclusivitate în magazinele real,-

Katarzyna-1real,- Hypermarket a lansat vineri, 26 aprilie, în magazinul real,- din AFI Palace Cotroceni în exclusivitate pentru România, o nouă gamă de vinuri premium şi super-premium, provenite din podgoria Katarzyna Estate.

Selecţia lansată în magazinele real,- din România cuprinde 9 sortimente.

”Clienţii noştri fideli ştiu deja că an de an le propunem vinuri noi, alese cu grijă de fiecare dată dintr-o ofertă tot mai bogată în întreaga lume, în dorinţa noastră de a ne îmbogăţi permanent portofoliul de vinuri. Ultimii ani au fost o adevărată sărbătoare a aromelor în raioanele de vinuri din magazinele real,-, pentru că am venit cu vinuri din ce în ce mai bune atât din România, cât şi din alte ţări cu tradiţie. De această dată, ne-am îndreptat atenţia către vecinii bulgari, a căror tradiţie viti-vinicolă îndelungată îi recomandă. În acest sens, Katarzyna Estate a fost o alegere perfectă, iar clienţii noştri vor aprecia aceste vinuri de foarte bună calitate, de o valoare recunoscută la concursurile de profil” a declarat Mirela Șurghie, Head of Media la real,- Hypermarket Romania.

De-a lungul timpului, raionul de vinuri de la real,- şi-a câştigat clienţii fideli prin numeroasele etichete comercializate în exclusivitate, prin promovarea unor vinuri româneşti mai vechi şi de dată mai recentă, precum şi prin iniţiative inedite, precum sistemul de degustare a vinurilor ENOMATIC, proiectul „Vinotecii clienţilor real,-” sau cardurile cu date esenţiale despre calitatea vinurilor în funcţie de zona viti-vinicolă şi de anul de recoltare, cu care oricine poate deveni un expert în alegerea vinului potrivit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Vinurile Katarzyna Estate, în exclusivitate în magazinele real,-
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: