Vinurile Katarzyna Estate, în exclusivitate în magazinele real,-

Katarzyna-1real,- Hypermarket a lansat vineri, 26 aprilie, în magazinul real,- din AFI Palace Cotroceni în exclusivitate pentru România, o nouă gamă de vinuri premium şi super-premium, provenite din podgoria Katarzyna Estate.

Selecţia lansată în magazinele real,- din România cuprinde 9 sortimente.

”Clienţii noştri fideli ştiu deja că an de an le propunem vinuri noi, alese cu grijă de fiecare dată dintr-o ofertă tot mai bogată în întreaga lume, în dorinţa noastră de a ne îmbogăţi permanent portofoliul de vinuri. Ultimii ani au fost o adevărată sărbătoare a aromelor în raioanele de vinuri din magazinele real,-, pentru că am venit cu vinuri din ce în ce mai bune atât din România, cât şi din alte ţări cu tradiţie. De această dată, ne-am îndreptat atenţia către vecinii bulgari, a căror tradiţie viti-vinicolă îndelungată îi recomandă. În acest sens, Katarzyna Estate a fost o alegere perfectă, iar clienţii noştri vor aprecia aceste vinuri de foarte bună calitate, de o valoare recunoscută la concursurile de profil” a declarat Mirela Șurghie, Head of Media la real,- Hypermarket Romania.

De-a lungul timpului, raionul de vinuri de la real,- şi-a câştigat clienţii fideli prin numeroasele etichete comercializate în exclusivitate, prin promovarea unor vinuri româneşti mai vechi şi de dată mai recentă, precum şi prin iniţiative inedite, precum sistemul de degustare a vinurilor ENOMATIC, proiectul „Vinotecii clienţilor real,-” sau cardurile cu date esenţiale despre calitatea vinurilor în funcţie de zona viti-vinicolă şi de anul de recoltare, cu care oricine poate deveni un expert în alegerea vinului potrivit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *