Vlad Ardeleanu a fost numit Director Formate de Creștere și Noi Direcții de Dezvoltare în cadrul Carrefour România

Incepand cu luna octombire 2013, Vlad Ardeleanu este numit Director Formate de Creştere şi Noi Direcţii de Dezvoltare în cadrul Carrefour România.

Vlad-ArdeleanuDivizia noua creata in cadrul companiei va reuni Comerțul de Proximitate in sistem de Franciza, Comertul Online, Serviciile Financiare Comerciale și Alte Formate aflate în dezvoltare.

Vlad Ardeleanu a fost Director Comercial Carrefour România timp de doi ani şi jumătate, alaturandu-se echipei Carrefour România în 2009, în calitate de Director Carrefour Property. Înainte de a face parte din echipa Carrefour România, in perioada anilor 2005-2008, Vlad Ardeleanu a ocupat funcţiile de Director Financiar şi apoi Managing Director Ozone Laboratories atât în România, cât şi în Polonia, facilitând expansiunea operaţiunilor în Ungaria, Polonia, Bulgaria şi Slovacia. Vlad este, de asemenea, unul dintre fondatorii Artima – cel mai mare lanţ de supermarketuri din zona de vest a ţării, preluat în 2008 de către Carrefour, unde a ocupat, între 2001 şi 2005, poziţia de director financiar al companiei.

În România, Grupul Carrefour numără 142 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 73 supermarket-uri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express” și un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Vlad Ardeleanu a fost numit Director Formate de Creștere și Noi Direcții de Dezvoltare în cadrul Carrefour România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: