Xerox participă cu o promoție la aniversarea Carrefour

carrefour-logo micXerox România este prezent cu o promoţie pentru echipamentul WorkCentre 3045B în catalogul aniversar al Carrefour, la împlinirea a 12 ani de când retailer-ul se află în România.

Xerox oferă câte un voucher cadou, în valoare de 50 de lei, pentru fiecare echipament WorkCentre 3045B achiziţionat din hypermarket-urile Carrefour din Bucureşti şi din ţară, în perioada 12-26 iunie.

„Deşi suntem prezenţi cu produse în Carrefour de doar câteva luni, parteneriatul nostru cu retailer-ul a fost unul foarte frumos, produsele noastre au fost foarte bine primite de către clienţi, atât în perioada promoţiilor, cât şi în afara acestora”, afirmă Florina Sereș, Channels Director Xerox România. “Prin această promoţie pentru WorkCentre 3045B ne dorim să le oferim un avantaj în plus clienţilor la zi de sărbătoare.”

„Promoţia Xerox se înscrie în lista surprizelor pe care le-am pregătit cu prilejul împlinirii a 12 ani de activitate pe piaţa românească. Campioni ai prețurilor mici, angajații Carrefour își așteaptă clienții cu promoții avantajoase, evenimente și concursuri aniversare, special croite pentru ei,” afirmă Andreea Mihai, Director Marketing al Carrefour România.

Echipamentele Xerox Phaser 3040 şi WorkCentre 3045 sunt cele mai mici, mai rapide şi mai accesibile echipamente din clasa lor, destinate în special birourilor mici şi mijlocii. Acestea includ tehnologii performante de imprimare, tipăresc documente la o calitate înaltă, sunt foarte uşor de manevrat, reduc impactul asupra mediului şi au cel mai mic preţ pe pagină, pe segmentul low entry din piaţa laser.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *