Top retaileri alimentari din România prezenți pe Instagram (INFOGRAPHIC)

Instagram, aplicaţia de foto-sharing deţinută de Facebook, ce permite utilizatorilor să distribuie fotografii sau mici clipuri video, a fost adoptată și de marii retaileri alimentari din România. Conform unor studii efectuate de Instagramology în luna iulie 2016, în prezent sunt 225,193 de utilizatori activi ai aplicației Instagram în țara noastră.

În România, sunt prezenți pe Instagram 5 din cei 10 retaileri alimentari, iar pe primul loc se află Lidl, cu 18, 900 de urmăritori. Este urmat de Carrefour, cu 6, 909 urmăritori, pe locul III fiind Mega Image, cu 2, 898 urmăritori, apoi Kaufland, cu 1,814 urmăritori, iar la final, Billa, cu 91 de urmăritori.

Instagram

Din punct de vedere al postărilor, Lidl are cea mai mare interacțiune atunci când postează o fotografie pe cont, având peste 100 de aprecieri la fiecare imagine. Este urmat de Carrefour, care are un număr mai mare de postări decât Lidl și aproximativ 50 de apreciezi la fiecare fotografie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *