Retailerul Avrora din Ucraina, cu o rețea de peste 850 de magazine, își caută furnizori în Europa

Retailerul Avrora din Ucraina, cu o rețea de peste 850 de magazine, prezente în toate regiunile țarii, își caută furnizori în Europa, în contextul în care o mare parte dintre furnizori nu mai produc, nu mai importă produse sau nu mai pot livra în condițiile conflictului militar aflat încă în desfășurare în țara vecină.

„Milioane de vizitatori vin în magazinele noastre pentru cumpărături. Acum, misiunea și sarcina principale a Avrorei este de a sprijini populația cu cele mai necesare bunuri pentru trai

Astfel, căutăm noi parteneri în Europa, deoarece mulți dintre furnizorii noștri nu ne pot furniza fizic bunuri sau nu lucrează deloc.

Facem un apel către toți cei care pot produce sau furniza bunuri în Ucraina – suntem deschiși pentru cooperare. Acum, clienții noștri au mai multă nevoie de produse precum:
– Conserve (pește, carne, pateuri)
– Conserve de legume
– hrișcă, orez, mazăre, crupe de grâu
– Paste (mai ales tăiței)
– Lanterne și baterii
– Power Banks (baterii externe)
– Lumânări de uz casnic
– Săpun de rufe
– Detergenți de rufe
– Soluții de curățat țevi
– Chibrituri
– Butelii portabile de gaz
– Gaz pentru realimentarea brichetelor
– Bandă adezivă

Dacă produceți sau furnizați astfel de bunuri, Avrora este pregătită pentru un dialog și stabilirea unei relații de afaceri reciproc avantajoase. Vă rugăm să lăsați sugestiile dumneavoastră în formularul special de pe site-ul nostru, pagina „Parteneri”: www.https://avrora.ua/en/for-partners/,” este apelul retailului ucrainean Avrora.

Apelul original al retailerului Avrora, în limba engleză:

Dear suppliers and manufacturers of goods!

Due to Russia’s attack on Ukraine, some Ukrainian businesses are not working or cannot work. But the population of Ukraine demands that store shelves be filled with necessities

Avrora is a network of more than 850 stores, which can be found in every region of Ukraine.

We work in a one dollar store format, so millions of visitors come to our stores for shopping. Now the main mission and task of Avrora is to support the population with the most necessary goods for living

We are looking for new partners in Europe, as many of our suppliers can not physically supply us with goods or do not work at all.
We appeal to everyone who can produce or supply goods to Ukraine – we are open for cooperation. Now our customers are more in need of such goods as:
– Canned goods (fish, meat, pates)
– Canned vegetables
– Groats (buckwheat, rice, peas, wheat groats)
– Pasta (Noodle products)
– Flashlights
– Batteries
– Power Banks
– Household candles
– Laundry soap bars
– Laundry detergents
– Pipe cleaners
– Matches
– Portable gas cylinders
– Gas for refueling lighters
– Duct tape

If you produce or supply such goods, Avrora is ready for a dialogue and the setting up of a mutually beneficial business relationship.
Please leave your suggestions in the special form on our website, „Partners” page https://avrora.ua/en/for-partners/

Learn more about Avrora on our website at: https://avrora.ua/en/
We believe in peace and victory. Working on our own front – supporting the people of Ukraine ??

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

3 comentarii la „Retailerul Avrora din Ucraina, cu o rețea de peste 850 de magazine, își caută furnizori în Europa”

 1. Cicioc-Apetrei Liviu

  Buna seara,
  Ma numesc Cicioc-Apetrei Liviu si sunt Presedintele Patronatului Romconserv.Am o functie similara si in R.Moldova.
  Putem asigura partenerilor din Ucraina o f mare diversitate de produse alimentare:conserve de legume si fructe,mixte,conserve de carne si peste,legume si fructe proaspete si congelate,sucuri din fructe si nectaruri naturale,siropuri naturale din fructe,ape minerale,bauturi alcoolice si vinuri,produse congelate din carne si carmangerie,dulciuri si patiserie,faina,zahar,ulei s.a.Putem pune la dispozitie logistica noastra de la Piatra Neamt.
  Putem lua in compensare ambalaje de sticla diverse(butelii si borcane goale).
  Tel:0040722284325;email:romconserv@gmail.com;angeliscom@yahoo.com.

 2. Pingback: Retailerul Avrorar din Ucraina caută furnizori în Europa - FoodBiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *