RetailRate, un nou program de coaching pentru brandurile din România

Reveal Marketing Research a dezvoltat în colaborare cu Smart Corporation Group (SCG) un program de coaching inovativ, ce se adresează brandurilor din România.

RetailRate este o analiză integrată, realizată la nivel național, a tuturor factorilor care influențează retailul, un studiu complex, ce încorporează strategie, instrumente de cercetare calitative, cantitative, exploratorii dar și analiză de documente.

Programul presupune stabilirea unei strategii specifice, pentru fiecare brand în parte, în funcție de poziția sa actuală pe piață și rezultatele la care dorește să ajungă.

“Pentru început, trebuie să știm foarte clar poziția brandului respectiv pe piață, dar mai ales poziția la care dorește să acceadă. În funcție de aceste informații, vom elabora un plan strategic complex, care să eludeze punctele nevralgice existente. Traversăm o perioadă economică în care este nevoie ca măsurile aplicate să urmeze linia unui plan bine stabilit, iar expertiza noastră, acumulată în ani de consiliere pentru branduri de renume, își va spune cuvântul”, a declarat Claudiu Popa, general manager Smart Corporation Group.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *