Rețeaua PENNY se extinde și deschide al 3-lea magazin din Pitești și al 281-lea al rețelei nationale

Discounterul PENNY își continuă planul de expansiune în România prin deschiderea celui de-al treilea magazin în Pitești, județul Argeș. Astfel, rețeaua ajunge la un număr total de 281 de magazine.

penny

Magazinul PENNY din Pitești, județul Argeș de pe Str. Dragasani, nr. 11, are o suprafață totală de 801 mp, patru case de marcat și 13 de angajați. Totodată, magazinul dispune de 60 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități.

Design-ul noului magazin din Pitesti este modern și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, noul magazin oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Fiecare nou magazin din rețea integrează toate elementele identității vizuale PENNY Punct și ale conceptului de comunicare „Economisim bani, nu dragoste.”

Ultimul magazin deschis, cu numărul 280: magazinul din Năsăud, judetul Bistrița Năsăud.

PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 281 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din 5.000 de angajați.

Până în 2029, rețeaua natională de magazine PENNY va ajuge la 600 de unități, iar în materie de logistică, în primăvara anului 2021, retailerul de tip discount va demara construcția unui nou centru logistic, al patrulea din România, la Filiași. La ora actuală, vechile magazine se află într-un proces de rebranding, proces care se va finaliza până în 2022.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

O dată pe zi, de luni și până vineri, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings este un ecosistem care are rolul de a programa întâlniri de business virtuale sau fizice între furnizorii de servicii pentru retail și comercianți.

Înregistrare gratuită

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *