REWE Romania deschide la Oradea magazinul Penny Market cu numărul 175

REWE Romania, discounterul german, deschide azi, 30 martie 2016, la Oradea, magazinul Penny Market cu numărul 175 al reţelei naţionale si al patrulea din acest oraş.

REWENoul magazin, deschis în Str. Seleuşului nr. 22-24, face parte din planul de extindere a reţelei Penny Market la nivel naţional şi vine în completarea celor trei magazine deja existente în Oradea (Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 86, Str. Grigore Moisil, Nr. 3, B-dul Ştefan cel Mare nr. 82), pe care grupul REWE România le-a modernizat de la începutul anului 2016 pentru a îmbunătăţi experienţă de cumpărare a clienţilor săi.

Magazinul Penny Market din Str. Seleusului 22-24 are o suprafaţă de vânzare de 790 mp, asigura 81 locuri de parcare şi are 14 angajaţi.

Acesta va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 7.00 şi 23.00 şi duminică între orele 8.00 şi 21.00.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

REWE, în Romania

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi unul dintre cei mai activi retaileri din România, primul magazin deschis pe piaţă locală având loc în anul 2005. Alături de cele 175 de magazine Penny Market, grupul REWE mai operează în România 8 magazine XXL Mega Discount.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *