REWE România finalizează remodelarea magazinelor XXL Mega Discount în format Penny Market

REWE România finalizează remodelarea magazinelor XXL Mega Discount, magazinul din Fundeni fiind ultimul care se redeschide în format Penny Market în data de 30 august.

PENNY MarketCu o suprafață de 1.481 mp, Penny Market Fundeni asigură 358 de locuri de parcare, iar cei 33 de angajați sunt pregătiți să întâmpine clienții de luni până sâmbătă, între orele 7.00-23.00 și duminica între orele 8.00-21.00, pe Str. Fundeni, nr. 38 – 40, Sector 2.

Noua organizare a magazinului le va oferi clienților o varietate de produse selecționate cu cea mai mare grijă – de la fructe și legume, la o gamă largă de produse de panificație și patiserie, dar și o selecție de lactate și brânzeturi. În plus, aceștia vor avea zilnic la dispoziție produse din carne, mezeluri și pește la prețuri atractive.

Penny Market din Fundeni aduce o gamă specială de produse pentru iubitorii de rețete internaționale, de la sortimentele clasice (paste, sosuri, cafea) și dulciuri, la băuturi fine sau specialități gastronomice. De asemenea, clienții mereu ocupați vor găsi și soluții “ready to eat” în selecția de mixuri de salate și sosuri delicioase.

În cadrul fostului spațiu comercial XXL Mega Discout, Penny Market va ocupa aproximativ 40% din suprafaţa totală, iar restul spațiului va fi subînchiriat și restructurat până la finalul anului, după modelul galeriilor comerciale.

Magazinul din Fundeni este ultimul magazin XXL Mega Discount redeschis în format Penny Market de către REWE România și marchează finalizarea remodelării magazinelor din Brașov, Ploiești, Brăila, Buzău, Târgoviște și București.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, REWE România deține 204 de magazine Penny Market la nivel național si activează cu un număr de aproximativ 4,000 de angajați. Expansiunea locală continuă și în 2017 cu un număr de 20 – 25 de magazine noi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *