Precizări legate de rolul Domnului Oliver Eifler în managementul REWE România

În legătură cu rolul D-lui Oliver Eifler în echipa de management a REWE România, operatorul rețelei de magazine de tip discount PENNY MARKET, REWE România a făcut următoarele precizări:

“D-l Oliver Eifler face parte și va rămâne în continuare în echipa de management a REWE România. Totodată, ca membru al echipei de top management a Penny International, d-l Eifler a preluat temporar responsabilități suplimentare în cadrul companiei. Rolul său din România este, însă, neschimbat.”

REWE România

Actuala formulă de management REWE România s-a format în luna mai 2014, Consiliul de Administrație al companiei REWE România având următoarea structură: Dennis Biernatzki, Administrator pentru departamentele: Achiziţii, Asigurarea Calității, Marketing/ Shopper Marketing; Daniel Gross, Administrator pentru departamentele: Audit, Controlling, Construcții, Expansiune, Financiar, Resurse Umane, IT, Juridic, Logistică; Oliver Eifler, inițial Administrator pentru departamentele: XXL Mega Discount, magazine transformate ulterior în unităti PENNY MARKET şi Vânzări.

Grupul REWE este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de comerț și turism din Germania și Europa. În România, grupul este prezent prin rețeaua de magazine de tip discount PENNY MARKET.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, REWE România deține 225 de magazine Penny Market la nivel național și activează cu un număr de peste 4,300 de angajați.

REWE România

REWE România va deschide circa 25 de magazine Penny Market în 2018, iar ținta companiei germane este să opereze o rețea de 400 de magazine tip discount până în 2025. Investițiile totale din acest an în deschideri, remodelări și extinderea unităților logistice vor fi de 80 de milioane de euro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *