ZaharulOradea

Schwarz Group a depășit pragul de 100 de miliarde de euro în vânzări

Schwarz Group, operatorul rețelelor de magazine Kaufland și Lidl, a avut o creștere a vânzărilor de 7,4% în 2018 și pentru prima dată în istoria companiei, grupul german a depășit pragul de 100 de miliarde de euro.

Schwarz GroupAstfel, rețeaua de magazine de tip discount Lidl a crescut cu 8,8% în 2018, iar hypermarketurile Kaufland au avut o creștere de 1,6%.

Schwarz Group a investit 7,5 miliarde de euro anul trecut în mare parte pentru deschiderea a 400 de noi magazine și pentru renovarea altor unități. Grupul a declarat că nu va tăia din investiții în 2019, unde așteaptă o creștere similară în ciuda unui mediu concurențional provocator.

Fondat în 1973, Lidl operează peste 10.000 de magazine în 29 de țări, în timp ce Kaufland are doar 1.300 de magazine în 7 țări din Europa.

În România, Lidl deține 248 de magazine, 5 centre logistice și peste 6.000 de angajați, iar Kaufland operează 122 de magazine.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Schwarz Group a depășit pragul de 100 de miliarde de euro în vânzări
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: