Sebastien Picart preia noua poziție de Director Supermarket Carrefour România

Sebastien Picart preia noua poziție de Director Supermarket al echipei Operaționale Carrefour România, începând din luna ianuarie, iar din acest rol cheie în organizație, el va contribui, cu o experiență de peste 20 de ani în retail, la întărirea strategiei de dezvoltare a formatului Carrefour Market în România.

CarrefourPrintre obiectivele majore de viitor ale lui Sebastien și ale echipei Operaționale sunt, în plus față de continuarea planului de expansiune, și personalizarea experienței de cumpărături a clienților în Carrefour Market precum și accelerarea digitalizării și implementarea de proiecte de creștere a productivității.

Sebastien are o experiență de peste 20 de ani în echipa Carrefour Franța unde, din 2017, a preluat poziția de Director Transformare și Digitalizare Proximitate, prin care a contribuit semnificativ la implementarea strategiei și accelerarea procesului de transformare a businessului prin simplificare și digitalizare în activitatea operațională. Pe parcursul carierei sale, a avut mai multe roluri în echipa Operațională a Carrefour, de la Director Proiecte Comerciale, Director Regional Supermarket, Director Concept Supermarket Franța, Director Operațional Supermarket.

Sunt încântat să mă alătur echipelor dinamice din cadrul Carrefour România și să contribui la dezvoltarea modelului de afaceri, la îmbunătățirea experienței clienților, la simplificarea proceselor de lucru și la creșterea performanței Carrefour Market. Cred cu tărie în potențialul pe care îl are acest format și îmi doresc ca, în viitor, toate echipele implicate în activitatea supermarketurilor să contribuie cu și mai mult succes la strategia omnichannel a Carrefour România” a declarat Sebastien Picart, Director Supermarket, Carrefour România.

Carrefour România

Carrefour România oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături în siguranță: direct în cele peste 360 de magazine din țară, unde, cu aplicația și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau prin Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store și cu o rețea prezentă în 38 de localități.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *