A început a noua ediție a concursului Selgros „Arena Bucătarilor”

Selgros a lansat a noua ediție a concursului de gătit „Arena Bucătarilor”. Ediția din acest an are o miză mai mare în urma unor modificări menite să bucure deopotrivă bucătarii cât și proprietarii de restaurante.

SelgrosPrintre cele mai importante modificări, ce pot fi consultate pe site-ul concursului, se află:

  • Vor exista trei semifinale regionale: Dobrogea-Moldova, București (incluzând Muntenia și Oltenia), respectiv Transilvania-Banat;
  • Semifinalele vor avea loc la București, pe 20 mai, în paralel cu festivalul ROWine
  • Marea Finală, al cărei câștigător va merge la concursul Les Chefs en Or 2018, va avea loc la București, în noiembrie.

Înscrierile se vor face pe pagina dedicată concursului de pe site-ul Selgros.ro, în perioada 7-16 aprilie 2017. Regulamentul complet, care include și lista completă a premiilor acordate, poate fi consultat tot pe site. Ingredientele obligatorii pentru înscrierea la ediția de anul acesta a concursului sunt: crap, plante aromatice pentru pește, mirepoix.

Începând cu anul 2010, Selgros a organizat și găzduit competiția Arena Bucătarilor, concurs destinat gastronomilor din România.

Devenită deja tradiţie, competiţia și-a propus, în cei şase ani de desfăşurare, să premieze priceperea și măiestria celor mai pasionaţi Chefi care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România.

În anii 2010 și 2011 concursul a avut loc în magazinele Selgros, pentru ca în 2012 să ieșim în stradă, aproape de oameni, în Piața Sfatului din Brașov și pe plajă, La Piazzetta în Mamaia.

În premieră în 2013, cele trei etape preliminare ale competiţiei Arena Bucătarilor Selgros au avut loc online, prin intermediul aplicației dedicate de pe pagina de socializare Facebook/Selgros.Romania, iar Marea Finală s-a desfășurat în magazinul Selgros Brașov. Începând cu acest an competiția Arena Bucătarilor este afiliată competiției internaționale Les Chefs en Or by Transgourmet.

În 2014 etapele preliminare s-au desfășurat online, iar finala la București, în Piața Enescu. Odată cu Arena Bucătarilor au avut loc competițiile Arena Barmanilor, Arena Bloggerilor și, în premieră, Arena Bucătărașilor, dedicată micilor chefi. 2015 este anul în care semifinalele și marea finală se desfășoară în magazinele Selgros.

Din 2015, competiția de suflet a Selgros România, Arena Bucătarilor, crește și mai mult în amploare atrăgând foarte mulți chefi bucătari în jurul ei.  Câștigătorul din 2015 a avut o misiune foarte grea în a reprezenta România și Selgros România în cadrul competiției internaționale Les Chefs en Or 2016.

Am continuat și în 2016 să căutam cel mai bun chef bucătar din România, pe care l-am trimis în Anglia la training cu Chef Claudio Costea, membru al juriului finalei.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 21 de magazine în România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » A început a noua ediție a concursului Selgros „Arena Bucătarilor”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: