Selgros Cash & Carry România deschide magazinul cu numărul 23 la Baia Mare

La peste doi ani distanță de la deschiderea precedentului magazin Selgros în Romănia, Selgros Cash & Carry România deschide pe 29 noiembrie 2019 un magazin în orașul Baia Mare, în formatul compact, rețeaua națională de tip cash & carry ajungând la un număr de 23 de unități.

Selgros Cash & Carry

Situat pe B-dul București nr. 102 din Baia Mare, noul magazin Selgros este primul magazin Selgros din oraș și cel de-al 4-lea magazin Selgros în formatul compact, după cele deschise la Târgu Mureș, Alba Iulia și Bistrița. Magazinul de la Bistrița a fost deschis în septembrie 2017.

Magazinul din Baia Mare are o suprafață de cca. 6.000 mp, față de cei 10.000 mp ai unităților standard Selgros și 4.000 de mp al unitătilor în format compact deschise până acum, și va comercializa o amplă sortimentație de mărfuri alimentare, specifică Selgros, precum și o selecție reprezentativă a gamei de produse nealimentare.

O noutate este conceptul inedit de restaurant in-store, care integrează Selgros Bistro și celebra rotiserie Pauza Mică, pe care o întâlnim în toate magazinele Selgros. Selgros Bistro din Baia Mare este a doua unitate de acest tip, proiectul pilot fiind lansat la Selgros Brașov anul trecut.

Prin deschiderea magazinului din Baia Mare, Selgros oferă atât profesioniștilor din Horeca, cât și pasionaților de bunătățuri, o sortimentație foarte variată de produse alimentare și non-alimentare. Misiunea noastră este de a oferi tuturor clienților noștri produse proaspete și de cea mai bună calitate”, declară Robert Hellwagner, CEO Selgros Cash & Carry.

Selgros Cash & Carry

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 23 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj-Napoca, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava, Constanţa și Baia Mare.

Din 2011, Selgros este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash & carry şi comerţ en-gros din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Un comentariu la „Selgros Cash & Carry România deschide magazinul cu numărul 23 la Baia Mare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *