Serviciul Click & Pick este din nou disponibil în aplicația Lidl Plus, pentru o serie de produse speciale la prețuri accesibile

Lidl România extinde beneficiile din aplicația Lidl Plus și reintroduce serviciul Click & Pick, disponibil pe o perioadă limitată, care le oferă clienților posibilitatea de a achiziționa o serie de produse la prețuri accesibile. Din această ofertă fac parte atât electrocasnice, precum aspirator, friteuză, televizor, mașină de cusut sau robot de bucătărie, cât și produse precum jamon serrano și jumătate de porc. Prin intermediul acestui serviciu, clienții pot rezerva orice produs din ofertă direct de pe telefon, urmând a fi ridicat și achitat direct în magazinul pe care îl selectează ca fiind magazinul preferat.

lidlServiciul „Click&Pick” poate fi accesat de către orice utilizator al aplicației mobile Lidl Plus, și este disponibil începând de astăzi, 27 noiembrie, până pe 14 decembrie. Prin intermediul acestui beneficiu, clienții vor putea să își organizeze cumpărăturile mult mai rapid, de acasă, având posibilitatea să își ridice comenzile plasate online direct din magazinul Lidl selectat în aplicație.

Gama de produse din Lidl

Odată cu acest serviciu, Lidl România introduce și o gamă variată de electrocasnice la prețuri accesibile, precum, aspirator vertical 2în1 (449 lei/buc), espressor manual (299 lei), robot de bucătărie (249 lei/buc), mașină de cusut (399 lei/buc), care fac parte din gama proprie SilverCrest, dar și robot multifuncțional de bucătărie, marca Monsieur Cuisine Smart (1999 lei/buc), televizor LED Smart marca Samsung (1499 lei/buc), friteuză cu aer cald marca Philips (449 lei/buc) și telescop Skylux, cu trepied, marca Bresser (499 lei/buc). De asemenea, din ofertă fac parte și produsele Jamón Serrano Reserva din gama Deluxe (299 lei/buc, 6.5 kg) și jumătate de porc. Toate produsele pot fi achiziționate exclusiv prin intermediul serviciului „Click&Pick”.

Statusul rezervării produselor

Ulterior rezervării, clienții sunt informați prin e-mail cu privire la data la care pot fi ridicate produsele din magazinul Lidl selectat. În plus, clienții pot urmări statusul rezervării direct din aplicația Lidl Plus, în secțiunea „Detaliile Rezervării”.  Aceștia au la dispoziție 48 de ore pentru a-și prelua produsele, pe care le pot ridica pe baza numărului de rezervare disponibil în aplicație sau primit prin e-mail. Produsele pot fi achitate doar în magazinul Lidl selectat în aplicație ca punct de ridicare.

Serviciul „Click & Pick” este disponibil în aplicația Lidl Plus până la data de 14 decembrie 2023, iar produsele care fac parte din ofertă sunt în limita stocului disponibil.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Un comentariu la „Serviciul Click & Pick este din nou disponibil în aplicația Lidl Plus, pentru o serie de produse speciale la prețuri accesibile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *