Premieră în retail: primul shop-in-shop Altex a fost deschis astăzi în Auchan Galați

Auchan România și ALTEX România demarează un proiect pilot în care zona electro-IT se transformă într-un concept shop-in-shop unde ALTEX – liderul pieței românești de retail electro-IT aduce cele mai bune produse și servicii electro-IT pentru clienții hipermarketului și pentru locuitorii din zonă interesați de tehnologie și de produsele de profil.

AuchanAcest proiect pilot va facilita accesul clienților retailerului la o experiență de cumpărare completă: gamă variată de produse, servicii de calitate și expertiza specialiștilor ALTEX în domeniul electro-IT, prin intermediului unui nou concept de inside-store ALTEX integrat într-un hipermarket Auchan, concept care va fi testat, pentru început, în trei unități ale retailerului francez cu profiluri diferite: Galați, Ploiești și magazinul din București, Drumul Taberei.

„Suntem bucuroși să demarăm acest parteneriat cu ALTEX România printr-un proiect pilot shop-in-shop în 3 magazine și suntem convinși ca expertiza și leadership-ul Altex pe piața electro-IT ne vor ajuta să răspundem și mai bine nevoilor clienților Auchan, printr-o excelentă complementaritate a parcursului alimentar cu cel nealimentar.

Prezența fizică a unui specialist electro-IT într-un hipermarket, în premieră în România, este parte a conceptului de marketplace fizic Auchan pe care îl inițiem din dorința de a oferi soluții și parcursuri cât mai inovatoare, utile și atractive pentru clienți.”, declară Ionuț Ardeleanu Director, General Auchan România.

În calitate de lider al pieței electro-IT din România, ALTEX a fost întotdeauna un pionier care a explorat noi canale și soluții care să facă tehnologia accesibilă românilor și să îmbunătățească permanent experiența de cumpărare pentru client. Prin intermediul acestui proiect pilot vom oferi clienților o nouă experiență, beneficiind de expertiza consultanților ALTEX, care vor fi alături de clienți cu sfaturi și detalii despre produse, cu soluții adecvate stilului lor de viață și bugetului disponibil.”, afirmă Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

Locațiile shop-in-shop Altex din magazinele Auchan vor fi redecorate și vor avea sortimentația de produse îmbogățită.

Auchan România

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri, 2 supermarketuri și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi,  o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent. Pe www.auchan.ro retailerul prezinta clientilor peste 25.000 de produse si, în acelasi timp, operează website-urile dedicate activităţilor de gastronomie tip restaurant –  lamasa.auchan.ro si de florărie – florarie.auchan.ro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *