Shopping City Târgu Mureș, primul centru comercial cu certificare internațională „Covid Compliant”, s-a deschis oficial din 16 iulie

NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare în retail real estate din Europa Centrală și de Est, anunță deschiderea oficială a celui de-al 20-lea centru comercial din portofoliul local: Shopping City Târgu Mureș.

Shopping City Târgu Mureș

Rezultat al unei investiții de 70 milioane de euro, centrul comercial devine cea mai modernă destinație de cumpărături, relaxare și divertisment din oraș. Măsurile de siguranță și distanțare socială implementate au fost certificate internațional de către Safe Shopping Centers.

Siguranța angajaților și clienților este o prioritate pentru Shopping City Târgu Mureș, astfel că au fost luate toate măsurile de prevenție și distanțare socială necesare pentru o experiență de cumpărături responsabilă. Purtarea măștii de protecție este obligatorie de către toți angajații și clienții și este asigurată măsurarea temperaturii la intrarea în clădire, pentru cumpărături responsabile și în siguranță.

Fii în centrul atenției la Shopping City Târgu Mureș

Inaugurat astăzi, 16 iulie 2020, sub conceptul Fii în centrul atenției, Shopping City Târgu Mureș are o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați, peste 113 magazine, 550 de locuri in Food Garden, peste 1500 locuri de parcare, inclusiv stații de încărcare pentru mașini electrice și pune în lumina reflectoarelor un mix complet de cumpărături, distracție și experiențe culinare locale și internaționale, devenind, în același timp, oaza de relaxare din oraș: numeroase spații verzi, un etaj întreg dedicat divertismentului și, în premieră pentru un centru comercial, o terasă exterioară de 3.000 mp. Odată cu relaxarea reglementărilor autorităților, terasa exterioară va fi și locul în care evenimentele vor prinde viață, de la concerte, la târguri sezoniere sau proiecții de film.

În ceea ce privește designul de ultimă generație, care îmbină lumina naturală cu elementele de decor, finisaje calde și texturi, parterul este conceput după un traseu circular intuitiv, cu 3 segmente largi de galerie care leagă cele trei atriumuri, cu acces echilibrat dinspre parcări, prin intrări la nivel, pe scări și rampe rulante sau lifturi. Cele 3 galerii, „arterele comerciale” ale Shopping City Târgu Mureș sunt luminate natural, prin „lentile” în acoperiș. Vizibil din exterior, atriumul principal impresionează prin înălțimea de peste 14 metri și oferă o perspectivă amplă către zona de Food Garden, situată la etaj.

Shopping City Târgu Mureș pune în lumina reflectoarelor 113 magazine dedicate pasionaților de modă, frumusețe, sport sau tehnologie. Astfel, multe dintre brandurile prezente în noul centru comercial vin în premieră în Târgu Mureș: Sephora, Bookcity, Smyk, Reserved, eMAG, Magnolia, Intersport, Cropp, Sport Vision, Bijuteria Exquisite, Teilor, Sinsay, Orsay, Buzz, Flanco, Douglas, DeFacto, New Yorker, Hervis sau dm.

Situat la etajul 1, conceptul de Food Garden propune un mix de restaurante fast și slow food, într-un spațiu relaxat, intim și cald, în care predomină texturile naturale de lemn. Aici vizitatorii se vor putea bucura de o zonă modernă de fast food, cu restaurante deja cunoscute sau în premieră, precum Burger House, Mara Mura, Spartan,  Chopstix sau Mesopotamia, dar și de o zonă de slow food, unde se vor putea relaxa la unul dintre restaurantele cu deschidere către terasă.

Zona de entertainment va găzdui și cel mai mare cinematograf Cineplexx din regiune, un baby corner, zona de jocuri arcade, un pub și un casino. De asemenea și acestea vor fi deschise pentru vizitatori odată cu ridicarea restricțiilor impuse de autorități.

Pe 25 iunie a avut loc inaugurarea primului hipermarket Carrefour, parte integrantă a centrului comercial, cu o suprafață de 10.000 de metri pătrați și care oferă o experiență de cumpărare interconectată și sigură prin opțiunile offline și online, ce aduc mai aproape de consumatori o întreagă comunitate de producători locali și naționali.

16-19 iulie: Shopping City Târgu Mureș a pregătit experiențe memorabile pentru ca tu să fii în centrul atenției

Între 16 și 19 iulie, mureșenii vor descoperi noul centru comercial pe acordurile muzicale oferite de Filarmonica de Stat Târgu Mureș, recital susținut pe terasă, în timp ce prima zi oficială, 16 iulie, se va încheia la ora 21:30 cu un spectaculos show de lasere, în parcarea centrului comercial.

Între 16 iulie și 15 august, pe culoarul de la parter, Museum of Senses va avea o expoziție interactivă cu iluzii optice. Iar pentru cele mai reușite fotografii, Shopping City Târgu Mureș a pregătit mai multe spații, special amenajate și care așteaptă să fie descoperite.

4 zile de oferte și promoții: începând de joi, 16 iulie, vizitatorii vor fi întâmpinați la Shopping City Târgu Mureș cu oferte, promoții, o tombolă cu premii și experiențe memorabile. În perioada 16-31 iulie, la cumpărături de minimum 150 lei, clienții intră în tombola specială și pot câștiga prin tragerea la sorți: 2 x vouchere experiență de relaxare la Valea Verde Retreat, pentru 2 persoane, 3 x vouchere experiență de degustare vinuri la Villa Vinea, pentru 2 persoane.

În comunitate, pentru comunitate

Din grijă pentru mediul înconjurător, reprezentanții centrului comercial au dezvoltat o rampă pentru sortarea și colectarea selectivă a deșeurilor, compartimentată în containere separate, ce se vor preda către societățile autorizate. Ambalaje precum hârtie, materiale plastice, lemn, metalice, sticlă sau deșeuri menajere vor fi colectate și depozitate, astfel încât să nu afecteze mediul înconjurător.

Shopping City Târgu Mureș

Centrul comercial Shopping City Târgu Mureș, deținut de fondul de investiții NEPI Rockastle, a fost inaugurat pe 16 iulie 2020. Situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1928 nr. 242, reprezintă cea mai importantă investiție locală din acest an și le propune vizitatorilor o experiență unică de cumpărături, în siguranță. Datorită măsurilor sanitare și de dezinfecție implementate, centrul comercial a fost certificat internațional Covid Compliant din partea Safe Shopping Centers.

Shopping City Târgu Mureș are o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați și pune în lumina reflectoarelor un mix complet de cumpărături, distracție și descoperiri culinare, prin cele 131 de branduri prezente în mall. Începând cu 25 iunie, cel mai mare hipermarket Carrefour din regiune a fost inaugurat în interiorul centrului comercial, în timp ce oferta de relaxare include cel mai mare cinematograf Cineplexx din oraș.

Centrul comercial aduce, pentru prima dată în Târgu Mureș, o serie de branduri locale și internaționale, ce acoperă toate nevoile și dorințele vizitatorilor, de la fashion și până la tehnologie de ultimă generație: Sephora, Bookcity, Smyk, Reserved, eMAG, Magnolia, Intersport, Cropp, Sport Vision, Bijuteria Exquisite, Teilor, Sinsay, Orsay, Buzz, Flanco, Douglas, DeFacto, New Yorker, Hervis, sau dm.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Un comentariu la „Shopping City Târgu Mureș, primul centru comercial cu certificare internațională „Covid Compliant”, s-a deschis oficial din 16 iulie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *