Siteul www.carrefour.ro are o nouă secțiune de recrutare online

Siteul www.carrefour.ro are o nouă secţiune de recrutare online, platforma fiind structurată astfel încât să ușureze cât mai mult procesul de aplicare. Finalizarea achiziţiei Billa, deschiderea de noi hypermarketuri și tehnicile inovative de recrutare fac ca în 2016 Carrefour Romania să depășească 15.000 de angajați.

carrefour-cariere

Secţiunea de recrutare online

Actualizarea posturilor disponibile este realizată când acestea apar, astfel încât să fie prezentate numai ofertele de angajare disponibile. În secțiunea Cariere, din siteul retailer-ului, utilizatorul poate afla ușor informații despre cele mai noi oferte de muncă, descrierea meseriilor din Carrefour, activitățile fun în care se implică cei care au, deja, un job în Carrefour și poate folosi motorul de căutare care afișează toate joburile disponibile în funcție de oraș și magazinul ales.

“Pentru a candida, utilizatorul dă numai 3 clickuri și are de completat 5 câmpuri. Vrem să abordăm recrutarea într-o manieră cât mai simplă. Să-i fie drag oricui să aplice, știind că durează puțin și că are toate șansele să fie chemat rapid la interviu.”, declară Cosmina Nicolau, Manager Recrutare și Employer Branding.

În plus, a fost creată o linie specială pentru programarea la interviu (0800 0800 04). Serviciul este gratuit, oferă potențialilor angajați posibilitatea de a se programa pe loc pentru un interviu și de a solicita informații cu privire la magazinele care își măresc echipele. „Este important pentru candidat să înțeleagă cât mai repede ce avantaje și beneficii poate avea la Carrefour și acest lucru se poate întâmpla numai dacă angajatul ajunge cât mai repede la interviu.” mai adaugă Cosmina Nicolau.

Call-center pentru recrutare

În contextul măririi semnificative a echipelor, atât în hipermarketuri, cât și pentru formatele mai mici ale Carrefour (Carrefour Market, Carrefour Express), angajatorul și-a propus pentru anul acesta o diversificare a metodelor de recrutare și utilizarea de instrumente cât mai inovative în recrutare. “Ne dorim să simplificăm cât mai mult procesul de angajare. Apelul la 0800 0800 04 a devenit disponibil din luna august pentru hipermarketuri și a generat o creștere a programărilor pentru interviu.”, spune Luminița Iacob, Director Operațional Hipermarket.

Indiferent de cumulul de tehnici noi de recrutare, recomandarea personală rămâne un instrument pentru angajări de succes, funcționând în ambele direcții. Angajații pot să propună noi colegi din rândul prietenilor sau familiei, iar compania încurajează aceste inițiative prin recompense financiare. „Angajatul câștigă și un nou coleg și un bonus, iar candidatul știe unde vine, a aflat deja de la prietenul / vecinul / ruda care îl recomandă. Angajații noștri sunt cei mai buni recrutori și ambasadori”, adaugă Cătălin Samara, Director Operațional Hipermarket. Așadar, angajatul care face recomandarea are, practic, dublu beneficiu.

15.000 de angajaţi Carrefour până la finalul anului. Estimarea pentru 2017 – un trend ascendent în ceea ce privește expansiunea și implicit, numărul de noi locuri de muncă.

carrefour-si-billa-romania

Finalizarea achiziţiei Billa şi deschiderea de noi supermarketuri şi hypermarketuri fac ca în 2016 Carrefour Romania să depășească 15.000 de angajați.

“Ne-am pregătit mult timp și cu mari emoții pentru a-i întâmpina pe noii colegi din Billa. Ne-am dorit ca noi, cei care suntem în Carrefour, să îi primim cu inima deschisă pe noii noștri colegi și să ne purtăm cu ei exact cum ne-ar fi plăcut nouă să fim întâmpinați. Odată cu venirea lor ne-am mărit familia și am depășit pragul de 14 700 de colegi”, spune Ana Krasovschi, Director Resurse Umane Carrefour.

Se estimează că, până la sfârșitul anului, pragul de 15.000 de angajați va fi depășit datorită campaniilor de recrutare desfășurate în contextul deschiderii de noi și noi magazine: peste 10 supermarketuri în 2016, a hipermarketului Carrefour Park Lake – București, deschis la 1 septembrie, și a viitoarelor deschideri, Carrefour Veranda – București și Carrefour Piatra Neamț.

„Strategia de extindere a rețelei Carrefour ne ajută sa fim printre cei mai dinamici angajatori din Romania, prin crearea continuă a noi locuri de muncă. În același timp, ne păstrăm misiunea asumată încă de la început. Aceea de a fi un angajator stabil și sigur.” spune Tareck Ouaibi, Director Exploatare Supermarket și Proximitate.

„Ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri, astfel că lucrăm constant la extinderea rețelei de hypermaketuri, dar și a formatelor mai mici (supermarketuri și magazine de proximitate). În anul 2015 Carrefour a deschis 2 noi hypermarketuri, Mega Mall – București și Timișoara, 9 supermarketuri în București și 3 în țară, creând un total de peste 1.000 de noi locuri de muncă.”

Carrefour numără în România 281 de magazine dintre care 30 hipermarketuri ‘Carrefour’, 111 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 86 de magazine Billa.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Siteul www.carrefour.ro are o nouă secțiune de recrutare online

Spune-ți părerea

  1. oferim spre inchiriere partere comerciale in cartiere de blocuri in or. zarnesti jud.brasov

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: