Square 7 Properties anunță demararea proiectului de retail Giurgiu Shopping Park, în care Lidl va fi magazinul ancoră

Square 7 Properties anunță demararea lucrărilor de construcție pentru un nou parc de retail, la Giurgiu, în suprafață brută închriabilă de 7.000 mp. Parcul de retail de la Giurgiu, localizat central, pe bulevardul Academician Miron Nicolescu, va fi ancorat de retailerul Lidl.

Square 7 Properties

Continuăm planul agresiv de dezvoltare cu o nouă investiție în proiectul cu numărul 26 din portofoliul companiei„, spune Clemens Petschnikar, CEO, Square 7 Properties, adăugând: „Având in vedere contextul economic favorabil din ultimii ani, vedem noi oportunități în orașele cu populație între 50.000- 100.000 locuitori, unde există o nevoie reală pentru comerț modern și spații adecvate.

Proiectul de la Giurgiu este dezvoltat în parteneriat cu fondul de investiții belgian Mitiska REIM. Antreprenorul general al proiectului este compania austriacă Strabag. 

Parcul de retail de la Giurgiu, localizat central, pe bulevardul Academician Miron Nicolescu, este ancorat de retailerul Lidl, galeria comercială fiind deja total închiriată către branduri precum: Hervis Sports & Fashion, New Yorker, Noriel, Kik, Sinsay, CCC, KFC, Superzoo și altele. Deschiderea este prevăzută pentru primul trimestru al anului 2023.

În prezent, compania are în curs de finalizare extinderea parcului de retail de la Slatina și în curs de autorizare alte două noi proiecte în Pitești și Mediaș, cele trei dezvoltări având o suprafață totală de aproximativ 35.000 mp. 

Square 7 Properties

Square 7 Properties a dezvoltat alături de Mitiska REIM un portofoliu de 26 de parcuri de retail, în suprafață totală de 142.000 mp. 

Grupul are o experiență de peste 15 ani pe piața din România, cu o echipă solidă și profesionistă, care acoperă o gamă largă de servicii: începând de la dezvoltare, administrare, până la facility și property management. Modelul de business al parcurilor de retail are ca atuuri ancorele de food, locurile de parcare în aer liber și accesul direct în magazine.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *