Supeco a deschis un magazin la Bacău, iar rețeaua națională ajunge la 25 de unități

Din 27 august 2020, locuitorii din Bacău își pot face cumpărăturile zilnice în siguranță, în magazinul Supeco, un concept aparținând retailerului Carrefour, situat pe Strada Ștefan cel Mare Nr. 28 A. Odată cu deschiderea acestuia, rețeaua națională Supeco ajunge la 25 de magazine.

Supeco

La Supeco Bacău, locuitorii orașului pot găsi o ofertă variată de produse proaspete și de larg consum: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, bio şi dietetice, dar şi peste 200 de produse nealimentare de igienă şi de întreţinere a casei.

De asemenea, clienții pot achiziționa din cele 250 produse sub 1 leu fiecare. În plus, supermarketul dispune de peste 650 de produse cu reduceri pentru volume mari, dedicate familiilor: cu cât crește numărul de produse cumpărate, prețul per bucată scade.

Concept

Conceptul unic de magazin Supeco are la bază diversitatea produselor, prețurile mici și ofertele avantajoase, toate adaptate nevoilor variate ale clienților. Acest lucru este posibil datorită costurilor reduse pentru energie, a faptului că nu se fac investiții în decorațiuni, publicitate, mobilier sau rafturi și a economiilor la transportul produselor, obținute din aprovizionarea de la furnizorii locali. Nu în ultimul rând, stocurile de marfă sunt depozitate direct în magazin, pentru economie de spațiu.

25 de magazine Supeco

Odată cu deschiderea magazinului din Bacău, rețeaua de supermarketuri Supeco se extinde la 25 magazine la nivel național. Locuitorii din Bacău, Brașov, București și Ilfov, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sibiu, Vâlcea și Vrancea se bucură deja de ofertele zilnice și prețurile mici ale magazinelor Supeco.

În toate magazinele Supeco din țară, produsele pot fi achiziționate în pungi 100% biodegradabile, fabricate din amidon de porumb, imprimate cu cerneală netoxică pe bază de soia și concepute sustenabil pentru a se biodegrada complet, fără să polueze mediul înconjurător. Pungile sunt în întregime compostabile, fie că ajung după folosire în centre de compostare sau în sisteme de compostare la domiciliu, și sunt certificate de autoritățile din domeniu.

Supeco Bacău

Suprafață de 1.600mp, parcare gratuită cu 300 locuri și 6 pentru persoane cu dizabilități, o ofertă de 3.600 de produse, 25 de lucrători universali, dintre care 10 sunt casieri. Magazinul este situat pe Strada Ștefan cel Mare Nr. 28 A și este deschis de luni până sâmbătă, între orele 7:30-21:00, și duminică, între orele 8:00-18:00, contact magazin: 0753 015 889.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *