Supeco deschide încă 4 magazine, iar rețeaua sa națională ajunge la 24 de unități

Supeco, un nou concept de supermarket cu produse locale și prețuri mici, aparținând retailerului Carrefour, a deschis 3 magazine în orașele Brașov, Cluj-Napoca și Piatra Neamț, iar în curând va deschide un altul în localitatea Roșu – Chiajna, județul Ilfov, în cartierul Militari Residence. Cu aceaste deschideri, rețeaua națională Supeco va ajunge la 24 magazine în România.

În Brașov, noul magazin Supeco este siuat pe Strada Spicului, nr.7 și este primul din acest oraș. Tot primul magazin Supeco din Piatra Neamț este și cel situat pe Strada Bistriței, Nr.2. Noul magazin Supeco din Cluj-Napoca, situat pe Calea Dorobantilor, nr. 84, este al doilea din oraș, după cel deschis pe str. Calea Florești nr. 56.

Noul magazin Supeco din cartierul Militari Residence (foto) va funcționa pe locul unei foste unități Market, pe strada Rezervelor, nr. 57, satul Roșu, comuna Chiajna, Județul Ilfov. Noul magazin Supeco Militari Residence are o suprafață de 699 m², parcare gratuită pentru clienți, o ofertă de 2.500 de produse, 4 casierii și a creat, prin deschiderea sa, 8 locuri de muncă.

Supeco

Conceptul de magazin Supeco se concentrează atât pe prețuri și oferte cât mai bune, cât și pe o gamă variată de produse, adaptate tuturor nevoilor clienților, fie că este vorba de consumatori persoane fizice sau de cei interesați de creșterea propriilor afaceri.

La Supeco, clienții pot găsi peste 2.500 de produse proaspete și de larg consum: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semi-preparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei.

O rețea natională de 24 magazine Supeco

Odată cu deschiderea acestor magazine, rețeaua de supermarketuri Supeco se extinde la 24 magazine la nivel național: Reghin, Balș, Craiova, Focșani, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgoviște, Baia Mare, Iași, Gheorgheni, Sibiu, București, Cluj-Napoca, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Constanța, Piatra Neamț, Brașov și Chiajna – Ilfov.

Produsele pot fi achiziționate din magazinele Supeco în pungi biodegradabile, fabricate din amidon de porumb, imprimate cu cerneală non-toxică pe bază de soia, special concepute astfel încât să se biodegradeze complet, fără să polueze mediul înconjurător. Pungile sunt în întregime compostabile, în centre de compostare sau în sisteme de compostare la domiciliu și sunt certificate de autoritățile din domeniu.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Supeco deschide încă 4 magazine, iar rețeaua sa națională ajunge la 24 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: