Supeco ajunge la o rețea de 20 de magazine după ce deschide în București un magazin într-un format compact – Supeco Express

Supeco, un nou concept de supermarket cu produse locale și prețuri mici, aparținând retailerului Carrefour, a deschis primul magazin de dimensiuni mai mici, Supeco Express, situat pe str. Liviu Rrebreanu, nr 1. sector 3, București. Acesta este cel de-al doilea supermarket Supeco din București. Cu această nouă deschidere, rețeaua națională Supeco ajunge la 20 magazine în România. 

„Cu acest magazin Supeco Express Rebreanu din București, testăm, de fapt, un format de magazin compact, cu o suprafață de vânzare de 455 mp”, a declarat Eric Bouin, Directorul Supeco Romania.

Supeco

Conceptul de magazin Supeco se concentrează atât pe prețuri și oferte cât mai bune, cât și pe o gamă variată de produse, adaptate tuturor nevoilor clienților, fie că este vorba de consumatori persoane fizice sau de cei interesați de creșterea propriilor afaceri.

La Supeco, clienții pot găsi peste 2.500 de produse proaspete și de larg consum: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semi-preparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei.

O rețea natională de 20 magazine Supeco

Odată cu deschiderea magazinului din București, rețeaua de supermarketuri Supeco se extinde la 20 magazine la nivel național. Locuitorii din Reghin, Balș, Craiova, Focșani, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgoviște, Baia Mare, Iași, Gheorgheni, Sibiu, București, Cluj-Napoca, Satu Mare, Sfântu Gheorghe și Constanța se bucură deja de ofertele zilnice și prețurile mici ale magazinelor Supeco.

La fel ca în celelalte magazine din țară, și la Supeco Express Rebreanu produsele pot fi achiziționate în pungi biodegradabile, fabricate din amidon de porumb, imprimate cu cerneală non-toxică pe bază de soia, special concepute astfel încât să se biodegradeze complet, fără să polueze mediul înconjurător. Pungile sunt în întregime compostabile, în centre de compostare sau în sisteme de compostare la domiciliu și sunt certificate de autoritățile din domeniu.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

2 comentarii la „Supeco ajunge la o rețea de 20 de magazine după ce deschide în București un magazin într-un format compact – Supeco Express”

  1. as vrea sa facem un magazin in mediu rural
    loc brezoaele ,jud dambovita
    am teren central,linga scoala ,energie electrica,apa,canal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *