Carrefour a deschis încă 2 magazine Supeco la Iași și la Gheorgheni

Magazinele Supeco cu numărul 11 și 12, reţea aparţinând Carrefour România, s-au deschis la Iași, pe Calea Chișinăului, nr. 29 și la Gheorgheni, pe Strada Nicolae Bălcescu, Nr. 106. Retailerul a anunțat că următoarea deschidere va avea loc la Sibiu.

SUPECO

Cu noile magazine din Iași și Gheorgheni, reţeaua Supeco ajunge la un număr de 12 unițăti, după cele deschise în oraşele Râmnicu Vâlcea, Târgovişte, Slatina, Giurgiu, Galați, Craiova, Focșani, Balș, Hunedoara și Baia Mare.

Ambele magazine sunt deschise de Luni – Sambata: 07:30 – 21:00 şi Duminica: 08:00 – 18:00.

Pregătește-te de Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an!

Supeco reprezintă un nou format de magazin introdus relativ recent de către Carrefour România pe piata românească, cu o suprafaţă de vânzare cuprinsă între 1.500 şi 2.000 mp, un format inedit ce mixează formatul de discounter cu cel de cash&carry şi oferă consumatorilor preţuri mici, cu focus pe categoria de produse proaspete şi de larg consum.

Supeco

Supeco este un concept de magazin preponderent orientat către preţuri, către oferte cât mai bune şi către o gamă adaptată tuturor nevoilor, propunând produse atât consumatorilor persoane fizice, cât şi celor interesaţi de creşterea afacerilor proprii.

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 320 magazine din țară, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clienţii din Bucureşti pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermakret Online”, dar şi produse nealimentare din secţiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde în ţară sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *