ZaharulOradea

Supeco a deschis un magazin la Reghin, ajungând la o rețea de 17 unități

Supeco, brandul de retail aparținând retailerului Carrefour, a deschis pe 29 august 2019 primul magazin din orașul Reghin, județul Mureș, ajungând astfel la o rețea de 17 magazine în România.

Supeco

Noul magazin, situat pe strada Apelor, nr. 4, Reghin, județul Mureș, este deschis de Luni – Sâmbătă în intervalul 07:30 – 21:00 și Duminică în intervalul 08:00 – 18:00.

Concept orientat către prețuri și oferte cât mai bune

Conceptul de magazin este orientat către prețuri și oferte cât mai bune, într-o gamă de produse adaptate tuturor nevoilor, atât consumatorilor persoane fizice, cât și celor interesați de creșterea afacerilor proprii.

Supeco reprezintă un nou format de magazin introdus relativ recent de către Carrefour România pe piata românească, cu o suprafaţă de vânzare cuprinsă între 1.500 şi 2.000 mp, un format inedit ce mixează formatul de discounter cu cel de cash&carry şi oferă consumatorilor preţuri mici, cu focus pe categoria de produse proaspete şi de larg consum.

Supeco

În total, rețeaua de supermarketuri Supeco ajunge, astfel, la 17 magazine deschise la nivel național. Locuitorii din Balș, Craiova, Focșani, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgoviște, Baia Mare, Iași, Gheorgheni, Sibiu, București, Cluj si Satu Mare sunt deja familiarizați cu ofertele și prețurile mici zilnice ale magazinelor Supeco.  

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele peste 360 de magazine din toată țara, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clienţii din Bucureşti pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermarket Online”, dar şi produse nealimentare din secţiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde în ţară sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Supeco a deschis un magazin la Reghin, ajungând la o rețea de 17 unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: