Peste 250 de sortimente și mărci de bere, prezente anul acesta la Târgul de bere Auchan ediția a X-a

Între 3 şi 16 iulie, Auchan organizează în toate hipermarketurile rețelei cea de-a zecea ediție a Târgului de bere Auchan cu peste 250 de tipuri și mărci de bere, atât românești, cât și de import dar și de o gamă largă de produse complementare pentru servirea berii.

AuchanBerile de top, blonde, albe, brune, roșii, cele bavareze, aromatizate sau cele fără gluten, vor fi completate și anul acesta de cele artizanale și craft. Nu vor lipsi din magazinele Auchan nici berile speciale, premiate în întreaga lume, berile nefiltrate și cele fără alcool, dar nici produsele complementare și accesoriile precum pahare, halbe, desfăcătoare, mini frigidere și alte surprize. Ĩn plus, activări speciale, ce vor avea loc în hipermarketurile Auchan, în acest interval, vor transforma experienţa la cumpărături într-una specială, cu adevărat memorabilă.

Printre vedetele acestei ediții de colecție se numără 16 micro-berării românești care își vor prezenta gamele de produse la rafturi, berea artizanală de import – reprezentantă prin producătorii berilor craft (trapiste, de abație, puternic alcoolizate), berile bavareze, dar și marii berari care vor  organiza numeroase activități interactive dedicate cunoscătorilor de bere.

Și o altă noutate absolută: pentru cei care vor să comande online, Auchan pune berea la rece iar in 2 ore clientii pot veni să o ridice multumită serviciului Click & Collect disponibil in toate hipermarketurile din retea. Comanda se face pe www.auchan.ro iar berea dar și alte produse comandate pot fi ridicate de la biroul Servicii Clienți. Auchan oferă un serviciu flexibil de plată, fie in magazin – la ridicare, fie online – la comandă. Serviciul Click & Collect este destinat tuturor celor care vor sa economisească timp dar vor să se bucure şi de flexibilitate, fără a mai fi constranşi să aştepte acasă curierul. „În drumul tău spre casă, te opreşti la Auchan şi iţi ridici produsele comandate, iar dacă doresti să faci cumparaturi suplimentare, poţi intra rapid si pentru scurt timp, în magazin.”

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și o rețea de magazine MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi,  o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

Pe www.auchan.ro retailerul prezinta clientilor peste 25.000 de produse disponibile in magazine si oferă serviciul de Click&Collect dar si livrare la domiciliu pentru peste 5.000 de produse. în acelasi timp, operează website-urile dedicate activităţilor de gastronomie tip restaurant –  lamasa.auchan.ro, de florărie – florarie.auchan.ro si cel al Lillapois, magazin specializat în machiaj, parfumerie, îngrijire personală și îngrijirea casei – www.lillapois.ro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *