Auchan își invită clienții la „Târgul de bere”

Târgul de bere Auchan a ajuns la a opta ediție, iar peste 350 de tipuri şi mărci de bere vor fi în centrul atenției în toate hipermarketurile Auchan în perioada 28 iunie – 11 iulie.

AuchanLa fel ca în fiecare an, Auchan își invită clienții la o adevărată sărbătoare a berii, în care actorii principali sunt brand-urile îndrăgite din spațiul național și internațional care se antrenează într-o adevărată paradă a gusturilor.

Pe aleea centrală din hipermarketuri, Auchan pune la dispoziția clienților o paletă largă de tipuri și mărci de bere selectate de la berari renumiți din peste 25 de țări.

De la clasicele beri blonde sau brune până la berile albe, roșii/arămii, negre, fără alcool, aromatizate, trappiste, de abație, ecologice/ fără gluten, nefiltrate, nepasteurizate, toate își îmbie privitorii de pe rafturile magazinelor noastre.

Nu în ultimul rând, sunt prezente și mult așteptatele beri craft/ artizanale, în special cele de producție locală. Dacă rețetele clasice nu se demodează niciodată, gusturile noi aduc bucuria descoperirii. În acest an, peste 100 de noutăți acompaniază numele berilor deja consacrate.

Pentru cei mai exigenți cumpărători, cea de-a opta ediție a Târgului de bere Auchan oferă o mulțime de beri speciale, premiate în întreaga lume. În acest an, vedetele rafturilor noastre sunt cele mai importante beri din 11 (din totalul de 12) berării din întreaga lume care au primit titlul de “trappista”.

Și pentru că un pahar de bere rece face căldura verii mai ușor de suportat, nu am uitat nici de produsele complementare: pahare și halbe, desfăcătoare, lăzi frigorifice, pastile de răcire și alte surprize.

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și 4 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, Auchan Retail România este al doilea comerciant din ţară, cu circa 10.000 de angajaţi, al cincilea angajator privat din România, cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1 miliard de Euro în 2015 şi propune, celor circa 5 milioane de locuitori din 18 oraşe în care sunt prezente magazinele Auchan, un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

Auchan România realizează o serie de acțiuni importante pentru promovarea activităților de responsabilitate socială şi integrare a tinerilor dar şi programe pentru protejarea mediului înconjurător care au drept scop gestionarea deşeurilor, economisirea resurselor naturale, oferirea la vânzare a unor produse care protejează mediul.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Auchan își invită clienții la „Târgul de bere”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: