Next_Capitall

Tesco intenționează să se extindă în Europa Centrală și de Est

Retailerul britanic Tesco şi-a anuntat planurile de a deschide cinci noi magazine de moda F & F independente, în Europa Centrală şi de Est, ca urmare a succesului înregistrat de acest format, concept implementat la Praga în octombrie 2010, conform Kantar Retail.

În noiembrie 2010, Tesco şi-a declarat intenţia de a dubla suprafaţa de vânzare din Europa Centrală şi de Est, ca urmare a strategiei sale de a lansa un nou format de magazin de modă, F & F, un magazin mid-market, orientat spre cumpărători de toate categoriile.

Potrivit lui Trevor Masters, Şeful Operaţiunilor Tesco din Europa, pentru a dezvolta afacerea, Tesco va introduce, de asemenea, multi-formate, cum ar fi magazinele mai mici, Express Extra, dar şi mai mari, Extras.

Peste următoarele câteva luni, retailerul intenţionează să introducă 350 de produse tip ready meal şi să implementeze sistemul de cumpărături online în această regiune.

Retailerul va reduce, de asemenea, costurile prin reducerea numărului de centre de distribuţie care deservesc regiunea. În Slovacia este acum centrul de distribuţie pentru Tesco F & F care aprovizionează toată Europa.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Tesco intenționează să se extindă în Europa Centrală și de Est
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: