Timișoara este primul oraș din România cu 30 de magazine PROFI

De astăzi, Timișoara devine primul oraș din România cu 30 de magazine PROFI, odată cu inaugurarea a cinci unități în acestă localitate, la Cluj-Napoca, Zvoriștea, Chirnogi și Crevedia.

PROFIÎn 2001, timișorenii se bucurau de primul PROFI din România, iar de atunci reteaua s-a mărit continuu, atât la în județul lor, unde a ajuns la 50 de magazine, cât și la nivel național.

Noua unitate timișoreană se afla pe B-dul 16 Decembrie 1989, nr.8, SAD Nr.2/B, parter, unde acoperă , în format City, o suprafață totală de 253 mp, sala de vânzări măsurând 120 mp.

Tot în format City funcționează și noul magazin deschis la Cluj-Napoca, în spațiul comercial nr. 6 de pe str. Agricultorilor, nr.1, cu o suprafață totală de 397 mp, din care sala de vânzări ocupă 274 mp.

Unitatea PROFI Loco din Zvoriștea, județul Suceava, este amplasată pe str. Principală, nr. 96. Aceasta are o suprafață totală de 282 mp, din care suprafață de vânzare măsoară 201 mp.

În format Loco se prezintă și magazinul din Chirnogi, județul Călărași, inaugurat pe str. Principală, nr. 95, cu o suprafață totală de 387 mp, din care sala de vânzări acoperă 215 mp.

Cel din Crevedia, județul Dâmbovița, este un PROFI Standard amplasat pe str. Dârzei, Nr.A5, cu o suprafață totală de 590 mp, sala de vânzări reprezentând 478 mp.

Prin cele 556 de magazine prezente în 298 de localități și cu aproape 12.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,030 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Timișoara este primul oraș din România cu 30 de magazine PROFI
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: