Volumul cifrei de afaceri din retail a crescut în luna iulie cu 9,6%

Faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut  atât ca serie brută cu 9,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 8,5%, conform datelor furnizate de către Institutul Naţional de Statistică (INS).

groceryComparând aceleaşi perioade, vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun au crescut cu 5,8%, iar vânzările de produse nealimentare cu 4,0%.

Credit foto: Shutterstock

În luna iulie 2015, volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 7,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.

În perioada 1 ianuarie – 31 iulie 2015, volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de perioada 1 ianuarie – 31 iulie 2014 atât ca serie brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 5,6%, respectiv 5,5%.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Studii de piata » Volumul cifrei de afaceri din retail a crescut în luna iulie cu 9,6%
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] de luna corespunzătoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri din retail a crescut  cu 9,6%, conform datelor furnizate de către Institutul Naţional de Statistică […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: