20 de ani de la livrarea primului sistem de ambalare pe piața din România de către Tetra Pak

Tetra Pak, lider mondial în procesarea şi ambalarea produselor alimentar, aniversează 20 de ani de la livrarea primului sistem de ambalare din România şi de la lansarea primei băuturi produse la nivel local într-un ambalaj de carton Tetra Pak.

Logo Tetra Pak ro„Cu ocazia aniversării a 20 de ani în România, dorim să le mulţumim tuturor clienţilor, angajaţilor şi partenerilor noştri pentru că au fost alături de noi în călătoria extraordinară de dezvoltare a companiei noastre. Cu toţii am fost martori şi am contribuit la dezvoltarea industriei, dar şi la conturarea unor noi segmente de piaţă şi la satisfacerea nevoilor şi aşteptărilor în permanentă schimbare ale consumatorilor”, declară Ola Elmqvist, Managing Director, Tetra Pak South Eastern Europe.

1993-2013, 13 sortimente de ambalaje de carton au fost lansate pe piaţă, inclusiv cu certificare FSC (Forest Stewardship Council)

În ultimii 20 de ani, producătorii români locali au ales să folosească 13 tipuri de soluţii de ambalare din 8 categorii de ambalaje pentru propriile branduri de lapte, produse lactate, sucuri de fructe şi nectar. În prezent, băuturile ambalate în cutii de carton sunt foarte des întâlnite şi fac parte din viaţa noastră, oferind cele mai înalte standarde de siguranţă pentru produsele ambalate aseptic.

„La Tetra Pak, considerăm că un ambalaj de carton reprezintă mult mai mult decât un simplu ambalaj. Este rezultatul unui efort continuu de inovaţie, inspirat de oameni, pentru a asigura siguranţa şi disponibilitatea produselor alimentare oriunde în lume. Le oferim clienţilor noştri sprijin permanent prin tehnologia şi expertiza noastră, pentru a contribui la dezvoltarea industriei locale de lactate, sucuri, nectar şi băuturi necarbonatate. De asemenea, contribuim la dezvoltarea afacerilor clienţilor noştri, le oferim informaţii cheie şi expertiză, şi facilităm oportunităţi de creştere prin procesul continuu de înţelegere şi anticipare a nevoilor pieţei, la nivel global și local. Pentru noi, soluţiile de ambalare şi procesare pe care le oferim reprezintă rezultatul grijii pentru oameni, mediu şi comunitate”, adaugă Ola Elmqvist, Managing Director, Tetra Pak South Eastern Europe.

Momente de referinţă ale Tetra Pak în România:

1993 – înfiinţarea primului birou în România

1993 – livrarea primului sistem de ambalare: Tetra Brik Aseptic către clientul nostru European Drinks

1993 – lansarea primelor ambalaje pe piaţă: Tetra Brik Aseptic 200ml Slim şi Tetra Brik Aseptic 1000ml Base

1998 – Primul brand de lapte UHT lansat pe piaţă: LaDorna în Tetra Brik 1000ml Base

2003 – primul lapte livrat în şcoli ambalat în Tetra Classic Aseptic 200ml

2006 – crearea unui departament care oferă o gamă completă de soluţii de procesare, acoperind cinci categorii din industria alimentară – lactate, băuturi, brânzeturi, îngheţată şi mâncare semipreparată

2013 – primele ambalaje certificate FSC lansate pe piaţă

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,028 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » 20 de ani de la livrarea primului sistem de ambalare pe piața din România de către Tetra Pak
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: