Algernon aduce in Romania P.S. HI TECH, o noua tehnologie pentru inscriptionarile pe textile (P)

Compania Algernon, importatorul de materiale şi accesorii folosite in publicitate, partenerul de încredere al industriei publicitare din Romania înca din anul 1993, propune o tehnologie noua pentru inscriptionarile pe textile.

HI-Tech-2Daca in urma cu cativa ani imprimarea pe textile era direct dependenta de natura materialului, iar tehnologia cunostea limitari, iata ca acum aceasta metoda de promovare a avansat foarte mult. Asa cum sugereaza si numele, noua folie de la Siser – P.S. HI Tech – propusă pentru piaţa din Romania de catre Algernon, apartine unei noi tehnologii.

P.S. HI Tech este o folie foarte subtire si flexibila, din poliuretan, placuta la atingere, potrivita pentru materialele din poliester, amestec din poliester cu bumbac, fibre usor elastice.

Folia este destinata prelucrarii la cutter-plotter si vine in doua variante: alb si negru.

Noutatea adusa de P.S. Hi Tech consta in temperatura scazuta din timpul transferului. Se previn astfel efectele nedorite cum ar fi aspectul lucios sau distrugerea fibrelor. De asemenea, este printre putinele tipuri de folie care poate fi utilizata pentru imprimarea de materiale precum lycra, material hi-tech sau amestecuri.

P.S. HI Tech se transfera la o temepratura de 120 grade Celsius, la presiune medie pana la mare, timpul de transfer fiind de 15 secunde. Spalarea materialelor imprimate se face la o temperatura de maxim 40 grade Celsius, incercandu-se evitarea substantelor agresive de curatare.

Folia P.S. HI Tech comercializata de Algernon se livreaza in role cu latimea de 500 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza si la metraj.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *