Algernon intră și pe nișa benzilor reflectorizante pentru echipamentele de protecție

Compania Algernon, importatorul de materiale şi accesorii folosite în publicitate, este de 20 de ani partenerul de încredere al industriei publicitare din România. O altă nişă pe care intră Algernon, o reprezintă benzile reflectorizante pentru echipamentele de protecţie.

GP 214 1Siguranţa la locul de muncă este un aspect extrem de important atât pentru angajaţi, cât şi pentru angajatori. Este necesar ca echipamentele de lucru, indiferent de domeniul în care sunt utilizate, să îndeplinească anumite standarde de calitate. În acest sens, Algernon aduce pe piaţa din România benzile Reflexite pentru echipamente de protecţie.

Pentru echipamentele care necesită o vizibilitate sporită, inclusiv pe timp de noapte sau ploaie, Algernon oferă ca variante seriile GP 340 şi GP 801. Produsele sunt potrivite pentru echipamentele din sfera securităţii rutiere, datorită structurii prizmatice de înaltă performanţă. Totodată, suprafaţa metalizată a benzilor oferă o vizibilitate excelentă de la distanţe mari, pentru o reacţie rapidă a şoferilor.

GP 440 3Pentru echipamentele utilizate pe şantiere, producătorul german Reflexite a creat seriile GP 010, GP 025 HA şi GP 370. Dacă primele două produse beneficiază de o tehnologie de reflexie tip „bile de sticlă”, fiind disponibile doar în varianta gri, pentru cel de-al treilea produs se poate opta între următoareele culori: gri, alb, portocaliu, verde fluorescent.

Cu o importanţă la fel de mare, GP 214 – banda reflectorizantă pentru întreaga familie este destinată, aşa cum îi spune şi numele, creşterii gradului de siguranţă prin aplicarea pe vestimentaţie, fiind ideală pentru îmbrăcămintea copiilor, pentru accesorii, animale de companie, articole sportive etc.

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *