Mascuta_Vesela_Nou

Algernon propune cea mai eficientă soluție pentru inscripționările pe textile

Compania Algernon, importatorul de materiale şi accesorii folosite în publicitate, este încă din anul 1993 partenerul de încredere al industriei publicitare din România.

Personalizarea echipamentelor de lucru, a ţinutelor pentru birou sau a materialelor promoţionale este, deja, la îndemana tuturor. O campanie de promovare sau creare a unei imagini de marcă sunt condiţii esenţiale pentru succesul unei afaceri.

Pentru mai toate tipurile de textile, în cele mai variate culori sau texturi, foliile pentru inscripţionările pe textile sunt o opţiune ideală, gama largă de modele făcând ca orice tip de suport să poată fi inscripţionat. În cazul în care textilele sunt elastice (spre exemplu tricouri), este bine să se opteze pentru folii care sunt la rândul lor elastice, astfel încât să se poată evita un efect vizual neplăcut, cât şi ruperea foliei la întindere.

319-poza-zoom-1289384053Pentru toate aceste situatii, Algernon recomandă P.S.Film Stretch şi Elasticut, ambele pretabile pentru cutter-plotter.

P.S.Film Stretch este o folie subţire din poliuretan (nu contine PVC), cu suport adeziv din poliester, foarte subţire şi plăcută la atingere, cu foarte mare capacitate de întindere, creată pentru inscripţionarea materialelor textile elastice, supraelastice, dar şi a bumbacului sau a poliesterului. Folia este disponibilă în 14 culori.

426-poza-zoom-1363163747Cea de-a doua folie, Elasticut, este o folie opacă din poliuretan, cu foarte mare capacitate de întindere, pentru aplicaţiile la care este necesară o folie foarte subţire, în special pentru inscripţionarea materialelor textile elastice şi supraelastice. Elasticut-ul este un material patentat de producător, Siser fiind singura companie care are un asemenea produs în ofertă. Este un material ecologic, care nu conţine nici un fel de substanţe nocive. Folia este compusă din 3 straturi: stratul superior – din poliuretan, stratul inferior (suportul) – din poliester şi un strat intermediar transparent. Stratul superior fiind foarte elastic, a apărut necesitatea stratului intermediar pentru buna decupare la cutter-plotter, altfel neputând fi tăiat în condiţii optime.

Ambele folii sunt create special pentru inscripţionarea materialelor textile elastice şi supraelastice (Lycra, Elastan, Spandex, etc) însă pot fi utilizate şi pentru inscripţionarea materialelor textile din bumbac sau poliester, materiale din care sunt produse tricourile elastice, echipamentele sportive sau alte tipuri de vestimentaţie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Esențial » Algernon propune cea mai eficientă soluție pentru inscripționările pe textile
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: