Diamant

Soluții de gestiune și management pentru retail de la Anib Tech, bazate pe Cloud Computing

Serviciile de Cloud Computing, cu ajutorul cărora utilizatorii de internet pot accesa informații și aplicații stocate pe servere externe, sunt folosite de numai 7% dintre companiile din România, țară care are, alături de Bulgaria, cel mai redus procentaj la nivelul UE, unde media de utilizare este de 21%, potrivit unui studiu Eurostat din martie 2017.

Anib TechAșadar, piața de Cloud Computing din România este în curs de dezvoltare, iar majoritatea utilizatorilor actuali de servicii sunt IMM-urile, care au învățat cum să reușească în afaceri concentrându-se pe obiectul de activitate și externalizând partea de IT.

Credit foto: Shutterstock

„Clientul nostru dorește o soluție completă, nu fragmente de sisteme care îl lasă fără un control riguros al afacerii”, a declarat Danny Feuerstein, vicepreședinte al Anib Tech, primul operator de Cloud din România.

„În timp ce alte companii de software, care au studiat industria de retail în profunzime, în ultimii 20 de ani, încă mai cred în termeni de contabilitate, managementul inventarului, logistică și emiterea de comenzi pentru a colecta date din aplicații separate, noi, cei de la Anib Tech, am captat cel mai important lucru pentru administratorul de rețea: un pachet holistic care îi va permite să desfășoare o afacere în loc să administreze informații. Clientul caută un sistem care să se gândească așa cum gândește el și nu va cere să se întoarcă la școală sau să obțină ajutor profesional.

Sistemul oferit de Anib Tech oferă o imagine intuitivă a principalilor parametrii operaționali și financiari, arată afacerea dintr-o privire, iar portalul personalizabil, susținut de informații specifice, se poate aplica cu un singur click.

Pentru o eficiență și mai mare, acest sistem trebuie să stea în cloud, să fie administrat de o companie care a construit aplicațiile și care înțelege fiecare linie de cod din software și orice nuanță analitică care poate fi tradusă într-un avantaj competitiv,” a declarat Danny Feuerstein.

Sistemul BinaSmartBusiness pentru retail, implementat în România prin intermediul companiei Anib Tech, este o soluţie ERP (gestiune si management) bazată pe Cloud Computing, care se integrează cu toate echipamentele hardware necesare și specifice domeniului – case de marcat, cititoare de coduri de bare, carduri de fidelitate, POS-uri bancare, cântare electronice etc. – şi oferă analize pentru creşterea, dezvoltarea şi atingerea performaţelor maxime.

Inovația adusă de soluţia software BinaSmartBusiness pentru retail este că aceasta înlocuieşte tradiţionalul model ce implică achiziționarea de software şi de servere, gestionarea afacerii făcându-se prin Cloud Computing, inclusiv de la distanță, prin utilizarea unui laptop, prin telefon sau tabletă cu sistemul de operare Android.

„Când am fondat Anib Tech, nu am inventat cu adevărat termenul „software” ca serviciu, în România, dar am știut că aceasta este direcția potrivită. Datorită acestei viziuni, ceea ce a început ca software ERP a devenit singura soluție Cloud de acest tip care oferă comercianților români o soluție operațională la cheie, de la informații preluate din casa de marcat, gestionarea inventarului și logistică, achiziții continue, plăți și până la bilanțul anual și analiza performanței.

Astăzi, lista de clienți a Anib Tech cuprinde mai mult de 100 de companii, dintre care cea mai mare parte se află în sectorul comerțului cu amănuntul. Procesul nostru de extindere se bazează pe finalizarea dezvoltării pachetelor de soluții personalizate pentru diferite tipuri de activitate cum ar fi: magazinele alimentare sau nealimentare, fast-fooduri, cofetării, en-gross şi en-detail, home & deco, supermarketuri sau magazine de proximitate, magazine cu materiale de constructii, electrocasnice, plafaruri etc. 

Specializarea Anib Tech în retail este arhicunoscută, clienții din acest sector știind că avem un răspuns la întrebările pe care nu le-au rostit încă”, spune Danny Feuerstein.

Această abilitate de a satisface cerințele oricărui client, mic sau mare, sau pentru a adapta serviciul la nevoile sale specifice, este unul dintre cele mai importante atuu-uri ale companiei Anib Tech.

Soluţia BinaSmartBusiness pentru retail de la Anib Tech, bazata pe Cloud Computing, oferă posibilitatea de a plăti un abonament lunar pe utilizator fără a obliga la încheierea unui contract de service sau număr fix de utilizatori. Clientul primeşte maximul de accces în timp real la datele sau statisticile afacerii, direct de pe internet. Datele cu caracter personal sunt stocate şi protejate la cele mai înalte standarde şi conform legislaţiei în vigoare.

„Soluția BinaSmartBusiness răspunde fiecărei nevoi operaționale și va pregăti terenul pentru orice dezvoltare în industria de retail. Se pare că această idee este de asemenea agreată și de clienții din afara sectorului de retail, care sunt gata să-și adapteze modelul de funcționare pentru a se alătura serviciului.

Viitorul industriei de retail, din puntul serviciilor noastre de vedere, este predicția. Cu ajutorul analizelor datelor provenite de la toți clienții noștri oferim previziuni ale industriei mult mai precise. Dacă gândim ca analiștii pentru ceea ce a fost deja, putem să gândim ca managerii pentru viitorul afacerilor noastre, iar Soluția BinaSmartBusiness oferă rapoarte, dar și recomandări pentru viitoare acțiuni. Putem obține aceste predicții din analiza tuturor datelor care curg prin sistem”, spune Danny Feuerstein.

Anib Tech are în spate o echipă profesionistă şi responsabilă, disponibilă 24/7 pentru a răspunde necesităţilor comercianţilor, oferind consultanță, instruire personal și suport pentru întreaga activitate.

„Soluția BinaSmartBusiness este găzduită în cel mai mare și cel mai securizat Cloud din România. În plus, oferim servicii de instruire și suport telefonic pentru clienţi, prin tehnicienii de servici ce efectuează muncă de teren, pentru software, hardware și comunicații. De fapt, pentru clienții care au ales modelul ”Totul Inclus”, ANIB TECH furnizează un serviciu de ”departament IT externalizat,” a precizat Danny Feuerstein.

Întrebări, demo şi comenzi la adresa vanzari@anibtech.com sau la telefon: 0374.949.492.

Anib Tech

Creată şi dezvoltată în România de compania Native Data Systems, soluția BinaSmartBusiness oferă comercianţilor mici și mijlocii un sistem inovativ de gestiune și management pentru magazine cu aceleași facilități de care se bucură marii retaileri

Fondată în 1995 în Israel, compania israeliană Native Data Systems pune bazele sistemelor informatice de gestiune și ERP, fiind pionierul soluțiilor de Cloud Computing pentru afaceri. Intrarea în domeniul Retail a propulsat soluțiile de gestiune a afacerilor, astfel încât într-un timp foarte scurt a devenit lider în domeniu.

Cu o echipă de specialiști, capabilă să anticipeze viitorul, compania a început să investească încă din anul 2002 în soluții de ERP și tehnologii SaaS, utilizând elemente de Cloud Computing și instrumente de analiză business, astfel încât după doi ani lansează sistemul inovativ Comax, o insfrastructură evoluată de soluții și instrumente business.

În 2015, Native Data Systems a pătruns pe piața din Europa cu produsul său BinaSmartBusiness, fiind în acest moment prezentă și în România prin compania Anib Tech. 

ntregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,987 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Soluții de gestiune și management pentru retail de la Anib Tech, bazate pe Cloud Computing

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: