Benefito Mobile, prima cartelă prepaid de telefonie mobilă din România care se reîncarcă prin cumpărături în magazin

Benefito Mobile, prima cartelă prepaid de telefonie mobilă din România care se reîncarcă prin cumpărături în magazin (fizic sau online), reprezintă o soluție nouă și inovatoare pentru industria de retail, ce funcționează ca sistem de fidelizare. Orice retailer dorește să se diferențieze de concurență, să-și loializeze clienții și să-și crească vânzările, iar Benefito Mobile exact asta face: aduce beneficii mai mari pentru clienți sub formă de credit pe telefonul mobil, la costuri mai mici pentru retaileri.

Benefito Mobile

Cum funcționează: clienții fac cumpărături și primesc drept bonus credit pentru cartela de mobil

Consumatorii își fac cumparăturile obișnuite la partenerii Benefito Mobile (magazine fizice sau online) și primesc bonus sub formă de credit pe cartelă. În plus aceștia scapă de grija reîncărcărilor lunare.

Sunt 10 milioane de cartele prepaid pe piața din România. Fiecare familie are cartele prepaid de încărcat pentru copii, bunici sau părinți. Cumpărăturile zilnice vor deveni un prilej de bucurie pentru fiecare părinte, care acum va primi gratuit credit direct pe telefonul mobil Benefito, va reduce costurile de telefonie și va scăpa și de grija reîncărcării cartelelor prepaid din familie.

Beneficii pentru partenerii din retail

Cartela Benefito Mobile este un produs în premieră pentru convergența industriilor telecom și retail din România. Ca retailer, dacă faci parte din ecosistemul Benefito te vei diferenția puternic în piață prin acest beneficiu suplimentar pe care îl vei oferi clienților, ceea ce va duce  la creșterea frecvenței de cumpărare a produselor tale și a valorii coșului de cumpărături.

În plus, le vei putea comunica clienților recompense semnificative, sub formă de credit pe cartela Benefito Mobile, beneficiind astfel de marja industriei de telecom ce va finanța acest mecanism de fidelizare convergent între cele două industrii: retail și telecom.

Tarife în lei – și numai în lei

Unul dintre principalii diferențiatori ai cartelei Benefito este modul de tarifare, care este în lei și nu în euro. Astfel împachetarea între coșul de cumpărături și creditul acordat gratuit, ca recompensă, pe telefonul mobil, se va putea face natural, pentru că ambele prețuri sunt în RON.

Prețurile cartelei Benefito Mobile încep de la 15 lei (15 lei credit și 30 de zile valabilitate), iar reîncărcarea are prețuri începând de la 10 lei (30 de zile valabilitate). Un minut de voce costă 0,2 lei (în România sau în roaming UE), un SMS 0,2 lei (România), iar un MB de internet 0,04 lei în România sau roaming UE.

Ecosistemul Benefito Mobile. Împreună e mai bine

Din ecosistemul Benefito Mobile fac parte deja Banca Transilvania, BCR, Benefit, Edenred, UP România, dar și Bonusway și MyWorld, două platforme de cashback care colaborează cu sute de retaileri printre care FashionDays.ro, Elefant.ro sau AliExpress. Planurile de dezvoltare ale Benefito includ cel putin un retailer alimentar mare, o platformă de food delivery, un lanț de benzinarii și un lanț de farmacii.

Benefito Mobile este o metodă unică prin care retailerii pot acorda o recompensă semnificativă și utilă clienților fideli, pot să le cunoască mai bine profilul și pot comunica direct cu ei. Pe măsură ce ne vom extinde ecosistemul, vom funcționa ca o platformă de marketing prin care partenerii noștri pot crea oferte speciale personalizate pentru clienții Benefito Mobile.

Toate acestea vor fi în avantajul utilizatorilor de cartele Benefito Mobile care nu vor mai fi nevoiți să încarce lunar credit pentru că vor primi suficient credit bonus ca urmare a cumpărăturilor curente făcute de la partenerii Benefito”, afirmă Marian Velicu, cofondator și președinte al Goil Services Romania, compania care deține Benefito.

Cu Benefito Mobile îți ții partenerii aproape și clienții și mai aproape.

Mai multe detalii pe www.benefito-mobile.ro / e-mail: partener@benefito-mobile.ro.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *