Benzile dublu adezive Orafol – soluția optimă pentru semnalistica la raft

algernon - 20 de ani - fundal albCompania Algernon, importatorul benzilor dublu adezive Orafol, este încă din anul 1993 partenerul de încredere al industriei publicitare din România.

Gama de produse comercializate de Algernon cuprinde o paletă vastă de benzi dublu adezive, folii şi hârtii adezive şi neadezive, folii destinate imprimării textilelor, folii pentru inscriptionări auto, folii pentru decorări interioare cum ar fi: pereţi, geamuri, podele, hârtii şi folii pentru copiatoare şi imprimante, folii de protecţie solară, securizare şi antiefracţie, precum şi o serie de utilaje şi accesorii, pentru industria publicitară.

Algernon este furnizor de benzi dublu adezive pentru producătorii de ambalaje, beneficiarii cei mai importanţi fiind companiile din industria FMCG, pentru sistemele de afisaj din retail şi pentru firmele specializate în merchandising ce asigură semnalistica la raft. Deşi la prima vedere benzile dublu adezive par a avea aceleaşi caracteristici indiferent de model, este foarte important de ştiut că fiecarui tip de aplicaţie îi este destinat un produs anume.

RAZ-8323Banda dublu adezivă Orabond 1330, recomandată pentru orice tip de ambalaje (confecţionate din plastic, hârtie, carton sau alt material) sau pentru sisteme de afisaj, precum woblere sau shelf talkers, este o folie adezivă transparentă, pe suport de poliester cu grosimea de 12 microni, cu hartie suport de culoare albă si este rezistent la temperaturi extreme.

Seria 1330 este recomandată la montarea de postere, fotografii, afişe, printuri digitale, pe diverse tipuri de suporturi, a structurilor uşoare pe suprafeţe din sticlă sau metal. Se poate folosi de asemenea pentru laminarea foliilor magnetice, afişaj promoţii sau laminarea printurilor pe hârtie sau suporturi dure, precum PVC sau polipropilenă.

Banda Orabond 1331, potrivită pentru producţia ambalajelor, pentru afişarea de promoţii nepermanente, lipirea inserturilor promoţionale în reviste sau pe diverse produse, se deosebeşte de precedenta prin faptul că o parte a benzii este removabilă. Acest lucru face ca banda să fie potrivită pentru aplicaţiile nepermanente deoarece partea removabilă permite îndepărtarea uşoară, fără a lăsa urme de adeziv. Partea permanentă are caracteristici puternice de lipire şi este rezistentă la temperaturi extreme şi la umiditate.

Pentru aplicaţii unde sunt folosite structuri mai grele, precum display-uri, plăci printate sau rafturi POS, este recomandată banda dublu adezivă buretata Oramount 1811. Seria 1811 este o bandă dublu adezivă pe suport de burete alb, cu grosimea de 1140 microni. Suportul este din hârtie albastră, siliconată pe ambele feţe. Oramount 1811 este potrivită pentru aplicarea de agăţători, suporţi, plăcuţe, wobblere, shelf talkers în spaţii comerciale sau în zone cu trafic intens, fixarea făcându-se instantaneu, atât pe suprafeţe plane cât şi pe cele neregulate.

Banda dublu adezivă Orabond 1397 PP este cel mai utilizat produs pe partea de afisaj şi expunere. Banda se remarcă prin rezistenţa bună la forfecare, datorită grosimii de 210 microni, iar adezivul este modificat acrilic pe bază de solvent si are o foarte bună rezistenţă la razele UV, la temperaturi extreme, substanţe chimice, solvenţi şi umiditate.

Acest tip de bandă foarte rezistentă, care este compatibilă cu o multitudine de suprafeţe, precum plastic, PVC, carton, hârtie plastifiată, polipropilenă, se foloseşte pentru montarea de display-uri, montarea de rafturi de POS pentru merchandising, fixarea de căsuţe promoţionale, montarea de suporturi pentru broşuri, fixarea de etichete sau rafturi din plexiglas sau PVC.

Algernon asigură gratuit suportul tehnic si suportul necesar alegerii materialului optim pentru fiecare aplicaţie în parte, iar livrarea este, deasemenea, gratuită, oriunde în ţară, pentru comenzi a căror valoare depăşeşte 200 lei. Mai multe informaţii se regăsesc pe site-ul dedicat: www.folii-adezive.ro.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *