BinaSmartBusiness, soluția ERP de la Anib Tech, adaptată nevoilor comercianților mici și mijlocii din România

Ce este un ERP? Pentru o parte dintre micii comercianți, noțiunea de ERP poate aduce dificultăți în înțelegere, însemnătatea acestei abrevieri fiindu-le destul de neclară, iar în consecință, adeseori aceștia resping ideea încă de la început. La bază, ERP (Enterprise Resource Planning) este un sistem software de gestiune și management pentru companii, în cazul nostru pentru magazine, care face afacerea mai ușor de administrat și de urmărit, în timp real.

”Anib Tech, prin intermediul produsului său BinaSmartBusiness, și-a propus să se conecteze cu acești comercianții mici și mijlocii, înțelegându-le cultura lor de afaceri și constrângerile operaționale ale unor comercianți independenți și care nu fac parte dintr-o rețea mare de magazine,” spune Danny Feuerstein, Vicepreședinte Marketing și Vânzări Anib Tech.

Anib Tech

Sistemul BinaSmartBusiness pentru retail, implementat în România prin intermediul companiei Anib Tech, este o soluţie ERP bazată pe Cloud Computing, care se integrează cu toate echipamentele hardware necesare și specifice domeniului – case de marcat, cititoare de coduri de bare, carduri de fidelitate, POS-uri bancare, cântare electronice etc. – şi oferă analize pentru creşterea, dezvoltarea şi atingerea performaţelor maxime.

Inovația adusă de soluţia software BinaSmartBusiness pentru retail este că aceasta înlocuieşte tradiţionalul model ce implică achiziționarea de software şi de servere, gestionarea afacerii făcându-se prin Cloud Computing, inclusiv de la distanță, prin utilizarea unui laptop, prin telefon sau tabletă cu sistemul de operare Android.

„Există o diferență între a privi de sus și trăirea în realitatea zilnică a comerțului cu amănuntul din România. Anib Tech, o companie ce furnizează soluții pentru micii comercianți, s-a născut și s-a dezvoltat în lumea afacerilor din România și a dobândit o poziție centrală în sectorul retail, fiind singura capabilă în prezent să furnizeze soluții ERP reale pentru acești comercianți.

Soluția noastră asigură gestionarea integrativă, trans-operațională, începând cu casa de marcat și până la stategia de marketing și vânzări și face un „pod” ce unește afacerile cu lumea ERP, în general, prin intermediul celui mai mare ”Cloud” din România,” a declarat Danny Feuerstein.

Soluţia BinaSmartBusiness optimizează costurile şi contribuie la creşterea afacerii

Interfața soluției BinaSmartBusiness este flexibilă, modernă şi intuitivă și asigură mai multe funcții printre care: emiterea automată a rapoartelor de contabilitate primară, inventarierea și gestionarea stocului în timp real și optimizează procesul de vânzare pentru casier.

„Noi, la Anib Tech, gândim ca managerul de afaceri, care știe că, cu tot respectul față de tehnologia avansată, acesta în primul rând trebuie să clădească o infrastructură operațională eficientă și fiabilă pentru procesele de afaceri de bază, cum ar fi: gestionarea lanțului de aprovizionare, a stocurilor, transport și depozite, rapoartele de contabilitate primară, fluxul de numerar și control regulatoriu.

Motivul pentru acest lucru este simplu: Anib Tech este o companie axată pe soluții pentru gestionarea afacerilor printr-o abordare holistică, nu prin vânzarea unei anumite tehnologii. Produsele și serviciile noastre au fost dezvoltate și vor fi dezvoltate și în viitor, toate din perspectiva clientului comercial, prin consultarea și obținerea de feedback de la clienți reali. 

Soluțiile pe care le-am creat sunt utilizate în prezent cu succes în magazinele de tip minimarket, în lanțurile de fast-food, în magazinele de îmbrăcăminte și încălțăminte, în farmacii, în magazinele de produse cosmetice, în comerțul cu ridicata etc și au la bază componentele înțelegerii centrale a comerțului cu amănuntul: profitul provine din circulația mărfurilor. Lanțul trebuie să se miște rapid, fără impedimente în aprovizionare, fără out-of-stock-uri și fără ca mărfurile cu vânzare mai mică să blocheze depozitele,a precizat Danny Feuerstein.

Anib Tech – obiectiv și dezvoltare pe anul 2018

„Pentru 2018, compania Anib Tech și-a propus implementarea unui sistem ”BI” avansat, bazat pe ”BIG DATA” prin intermediul soluției BinaSmartBusiness pentru retail, cel mai mare Cloud din România pe care îl gestionează, dezvoltarea instrumentelor pentru aprofundarea relațiilor de „Retailer” mic sau mare cu clienții săi, analiza comportamentului de consumator al acestor clienți, comportamentul consumatorilor în magazine și spații comerciale, comportamentul logistic al comerciantului cu amănuntul și, pe de altă parte, al consumatorului, în toate aspectele legate de gestionarea colectării, transportului și achizițiilor efectuate online.

Deoarece ne bazăm pe ”Cloud” ca motor principal, ajustările necesare pentru diversele verticale sunt, în total, minore. Iar din moment ce a fost efectuată o schimbare pentru un nou client, toate companiile pe respectiva verticală primesc servicii îmbunătățite fără investiții suplimentare. Acest lucru se întâmplă în mod automat, fără costurile unui proiect propriu și fără perturbarea desfășurării activitătii comerciale,” a încheiat Danny Feuerstein.

Întrebări, demo şi comenzi la adresa vanzari@anibtech.com sau la telefon: 0374.949.492.

Fondată în 1995 în Israel, compania israeliană Native Data Systems, cea care a creat și dezvoltat soluția BinaSmartBusiness, pune bazele sistemelor informatice de gestiune și ERP, fiind pionierul soluțiilor de Cloud Computing pentru afaceri. Intrarea în domeniul retail a propulsat soluțiile de gestiune a afacerilor, astfel încât într-un timp foarte scurt a devenit lider în domeniu.

În 2015, Native Data Systems a pătruns pe piața din Europa cu produsul său BinaSmartBusiness, fiind în acest moment prezentă și în România prin compania Anib Tech.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *