Brother aduce în atenție imprimantele industriale pentru etichete Brother TJ, pentru o logistică mai eficientă

Brother, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de birou pentru activitatea de gestionare a documentelor, propune companiilor din retail, eCommerce, industria FMCG și operatorilor logistici imprimantele industriale pentru etichete Brother TJ, pentru eficientizarea proceselor logistice.

Brother

Context

Pe măsură ce globalizarea s-a accentuat, conceptul de mobilitate a căpătat cu totul alte proporții, comerțul a evoluat, iar puterea de cumpărare și necesarul de bunuri au crescut. În acest context, companiile care au înțeles corect oportunitățile și provocările viitorului au prosperat, extinzându-și geografic tot mai mult activitatea.

Distribuția, depozitarea și transportul de mărfuri au luat astfel amploare, depozitele au crescut în dimensiuni, căile rutiere au devenit mai aglomerate, iar rafturile și ofertele magazinelor s-au diversificat. În toată această febră, mecanismul responsabil de traseul parcurs de bunuri de la sursă până la destinație trebuie să funcționeze perfect, ceea ce presupune planificare, organizare și standardizare.

Pentru toate acestea, este însă necesar ca bunurile să poată fi întotdeauna identificate cu ușurință, indiferent că se află în depozit, în tranzit sau pe rafturile magazinelor. Asta presupune o etichetare cu etichete rezistente, ușor lizibile și tipărite atât de rapid încât să nu provoace întârzieri altor procese din cadrul companiei.

Familia Brother TJ de imprimante industriale pentru etichete

Toate aceste aspecte au fost luate în considerare de Brother când a creat familia TJ de imprimante industriale pentru etichete. Indiferent că este vorba despre etichetarea bunurilor din depozit, a bunurilor care pleacă spre clienți sau spre alte sucursale ale companiei, sau chiar a produselor care urmează să ajungă pe rafturile magazinelor, modelele Brother TJ sunt proiectate pentru eficiență maximă și productivitate, fiind bazate pe deceniile de experiență a producătorului în industria tipăritului.

Imprimantele industriale Brother TJ permit tipărirea a peste 1.000 etichete pe zi, ceea ce le transformă în echipamente ideale pentru companiile care activează în domeniile retail, eCommerce, industria FMCG (producători, importatori și distribuitori) și logistică, al căror dinamism impune utilizarea de soluții performante și fiabile.

Patru modele de imprimante industriale cu transfer termic

Gama Brother TJ este formată din patru modele cu transfer termic, cu specificații și caracteristici alese astfel încât să poată deservi toți utilizatorii din domeniile de activitate vizate.

Imprimantele permit realizarea de etichete cu lățimi de la 20mm până la 120mm în modurile Tear și Peeler, respectiv 114mm în modul Cutter, în timp ce lungimea minimă este de 5mm în modul Continuous, 25.4mm în modurile Peeler și Cutter, respectiv 50mm în modul Tear.

Sunt permise role de etichete cu diametrul de până la 203mm, în timp ce banda pentru tipărire poate avea lățimea cuprinsă între 40-110mm.

Viteza de tipărire diferă în funcție de model. Astfel,  TJ-4020TN și TJ-4021TN pot tipări până la 254mm/s cu o lățime tipărită de până la 107mm, în timp ce TJ-4120TN și TJ-4121TN asigură până la 178mm/s cu o lățime tipărită de până la 105.7mm.

De asemenea, diferă și panourile de monitorizare și control: TJ-4020TN și TJ-4120TN sunt prevăzute cu 4 indicatoare LED, un indicator de stare și 2 butoane, pe când TJ-4021TN și TJ-4121TN dispun de ecrane color de 3.5” cu suport tactil și 6 butoane pentru navigare. Această combinație „încrucișată” de performanțe și dotări nu a fost aleasă întâmplător, ci pentru a lăsa la latitudinea utilizatorului sa decidă singur de ce are nevoie.

Compatibile cu toate sistemele de operare

Toate modelele sunt echipate cu 128MB memorie RAM, 128MB capacitate de stocare flash și interfețe USB, RS232C, LAN și, opțional, Wi-Fi. Este asigurată compatibilitatea cu sistemele de operare Windows, Mac OS și diverse distribuții Linux, iar pentru Android și iOS este permisă dezvoltarea de aplicații proprii, folosind SDK-ul pus la dispoziție de Brother.

Indiferent că este vorba despre etichetarea paletelor din depozit, a coletelor care trebuie să ajungă în magazine sau de realizarea de etichete personalizate pentru diverși clienți, imprimantele industriale Brother TJ reprezintă cea mai bună alegere, oferind atât viteza de lucru, cât și calitatea necesară eficientizării procesului de etichetare.

În plus, dimensiunile reduse ale acestor modele fac posibilă instalarea și operarea lor în aproape orice locație, iar conectivitatea flexibilă și compatibilitatea extinsă permit integrarea cu orice sistem IT modern.

Brother

Fondată în Japonia cu mai bine de un secol în urmă de către cei doi frați Masayoshi și Jitsuichi, Brother este în prezent o marcă recunoscută la nivel mondial pentru inovație tehnologică. Compania desfășoară operațiuni în peste 40 de țări și regiuni.

Printre produsele Brother, se numără imprimante, echipamente multifuncționale, scanere și soluții de etichetare. Oferta pentru o eră bazată tot mai mult pe tehnologie digitală și inteligentă include soluții mobile de tipărire și servicii de management al printurilor (Managed Print Services – MPS). Brother deţine o serie de certificări internaţionale de renume precum “der Blauer Engel” şi “Ecomark”.

Pentru mai multe detalii vizitați www.brother.ro.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *