Brother România lansează noua gamă de imprimante multifuncționale color InkBenefit Plus, pentru o imprimare rapidă la costuri reduse

Brother România, reprezentanța locală a Brother Industries, unul dintre principalii producători de echipamente și soluții de imprimare laser, termică și inkjet la nivel global, lansează astăzi noua gamă de imprimante multifuncționale color InkBenefit Plus, creată pentru a oferi o imprimare rapidă la costuri reduse utilizatorilor casnici și din birouri mici.

brother

În ultimii ani, ponderea echipamentelor cu rezervor reîncărcabil de cerneală din totalul echipamentelor inkjet s-a dublat la nivel global, iar, la nivel european, creșterea a fost de peste 120%. Pandemia contribuie la accelerarea acestei tranziții prin definirea nevoilor prioritare ale utilizatorilor casnici sau din birouri cu un număr mic de utilizatori: viteza de imprimare, reîncărcare economică și simplitatea uitlizării.

Pentru acești utilizatori, Brother lansează o gamă rapidă din seria InkBenefit Plus, cu viteze de imprimare obținute prin îmbunătățiri tehnologice: eficientizarea utilizării picăturii de cerneală și o optimizarea a traseului hârtiei în echipament. Imprimantele multifuncționale InkBenefit Plus au flacoane de cerneală incluse, sunt ușor de reîncărcat și au configurații tehnice care acoperă cerințe atât simple, cât și complexe.

Seria de echipamente A4 InkBenefit Plus 2021 cuprinde 5 modele

4 dintre ele sunt multifuncționale 3 în 1 care permit imprimare, copiere și scanare, și un model de vârf care are și funcția de fax.

Echipamentele de bază, DCP-T420W și DCP-T220, au inclus în cutia echipamentului un set complet de flacoane de cerneală – cyan, magenta, galben și negru, care permit imprimarea a 5000 de pagini color și 7500 de pagini alb-negru.

Trei dintre modele, MFC-T920DW, DCP-T720DW și DCP-T520W, au, suplimentar, încă un flacon de cerneală neagră, oferind utilizatorului posibilitatea de a imprima până la 15000 de pagini alb-negru, doar cu consumabilele incluse în cutia echipamentelor.

Modelele vârf de gamă, MFC-T920DW și DCP-T720DW, au o viteză de imprimare alb-negru de 17 imagini pe minut și o viteză de imprimare color de 16,5 imagini pe minut. Pentru echipamentele din categoria lor viteza de imprimare inkjet color A4 este cea mai mare din piață în acest moment.

Cu excepția modelului de bază, întreaga serie se conectează atât prin cablu, cât și wi-fi, putând fi integrate într-o rețea cu mai mulți utilizatori. Modelele DCPT520W, DCP-T720DW și MFC-T920DW sunt AirPrint ready, iar utilizatorii Android au la dispoziție aplicațiile Brother iPrint&Scan, Brother Print Service Plugin și Mopria pentru a imprima de pe telefonul mobil.

Create ca răspuns la cerințele utilizatorilor, echipamentele InkBenefit Plus sunt capabile să imprime o varietate de documente A4 și fotografii de calitate deosebită, viteza de imprimare foto la dimensiunea 10×15 situându-se sub un minut. Toate modelele imprimă la rezoluție de 1200 x 6000 dpi și scanează la rezoluție de până la 1200 x 2400 dpi.

brother

Noua gamă de imprimante Brother InkBenefit Plus include:

MFC-T920DW

 • Imprimare, copiere, scanare și funcție fax
 • Cerneală pentru până la 15000 de pagini alb-negru în cutie
 • Conectivitate prin cablu Ethernet, USB și wireless
 • Imprimare duplex automată și ADF
 • Viteza de imprimare ISO/IEC 24734 la 16.5ipm color / 17ipm mono

DCP-T720DW

 • Imprimare, copiere, scanare
 • Cerneală pentru 15000 de pagini alb-negru în cutie
 • Conectivitate wireless și USB
 • Imprimare duplex automată și ADF
 • Viteza de imprimare ISO/IEC 24734 la 16.5ipm color / 17ipm mono

DCP-T520W

 • Imprimare, copiere, scanare
 • Cerneală pentru 15000 de pagini alb-negru în cutie
 • Conectivitate wireless și USB
 • Viteza de imprimare ISO/IEC 24734 la 9.5ipm color / 17ipm mono

DCP-T420W

 • Imprimare, copiere, scanare
 • Cerneală pentru până la 7500 de pagini în cutie
 • Conectivitate wireless și USB
 • Viteza de imprimare ISO/IEC 24734 la 9.5ipm color / 16ipm mono

DCP-T220

 • Imprimare, copiere, scanare
 • Cerneală pentru până la 7500 de pagini în cutie
 • Conectivitate Hi-speed USB
 • Viteza de imprimare ISO/IEC 24734 la 9.5ipm color / 16ipm mono

Brother

Brother este furnizorul global de soluții pentru afaceri recunoscut pentru inovație tehnologică. Fondată sub numele de Yasui Sewing Machines Co în Japonia în 1908 și redenumită ulterior în Brother, compania operează acum în peste 40 de țări din întreaga lume. Brother a inovat continuu pentru a prospera pe o piață în continuă schimbare. De la managementul imprimării până la imprimante, scanere și dispozitive de etichetare, produsele și serviciile Brother sunt concepute pentru a crește eficiența, productivitatea și pentru a îmbunătăți conectivitatea utilizatorilor.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

O dată pe zi, de luni și până vineri, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings este un ecosistem care are rolul de a programa întâlniri de business virtuale sau fizice între furnizorii de servicii pentru retail și comercianți.

Înregistrare gratuită

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *