Campanie de informare Master Card ce îi vizează pe românii care călătoresc în străinătate

  • de

MasterCard desfășoară pe durata acestei veri campania de comunicare “Beneficiile pe care le ai când plătești cu cardul tău în afara țării”, campanie ce îi vizează pe românii care călătoresc în străinătate.

X-border summer“Știm cu toții că vacanța de vară vine greu și trece rapid, așa că încercăm să ne bucurăm de fiecare moment și să ne ferim de orice incident care ar putea să ne strice buna-dispoziție” a declarat Georgia Baltag, Marketing Manager România, în cadrul MasterCard. „Cardul este un instrument inteligent, care te ferește de multe momente neplăcute și cu ajutorul căruia, la sfârșitul vacanței, ai și evidența tuturor cheltuielilor făcute. În plus, cardul MasterCard este acceptat în peste 34 de milioane de locații din toată lumea, deci te poți baza pe el, orice destinație ai alege”, continuă aceasta.

Conceptul campaniei a pornit de la câteva temeri simple, care sunt înlăturate complet prin utilizarea cardului: “câți bani să schimb, ca să fie destui, dar nu prea mulți, încât să nu rămân cu monedă locală la sfârșit”, “unde să țin banii ca să îi am mereu în siguranță” și “cum țin evidența tuturor cheltuielilor”.

“În vacanță, în mod firesc, ne dorim să avem cât mai puține griji. De aici a derivat și mesajul de bază al campaniei noastre: Să numeri experiențe în loc de bancnote: De Neprețuit!”, a încheiat Georgia Baltag.

Orice tip de card MasterCard, fie că este emis în lei sau în altă monedă, poate fi utilizat la plata în străinătate, în peste 34 de milioane de unităţi din retail, HoReCa, Pharma, Petrolium etc din toată lumea.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *