Next_Capitall

Canon desfășoară campania „Culorile prind viață” prin care recomandă folosirea consumabilelor originale (P)

Canon, lider mondial în domeniul soluțiilor de imagistică, desfăşoară campania “Culorile prind viaţă” prin care îşi doreşte să evidenţieze importanţa şi avantajele folosirii consumabilelor originale, atunci când dorim să imprimăm la o calitate superioară.

culorileprindviata-urbanCampania “Culorile prind viaţă”, ce se desfăşoară în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2015, se adresează atât utilizatorilor persoane fizice care au o imprimantă acasă dar şi companiilor care au imprimante şi folosesc consumabile originale Canon. Principalele avantaje ale folosirii consumabilelor originale Canon sunt: culorile intense, imaginile de-o claritate surprinzătoare şi durata lungă de viaţă, atât pentru materialele imprimate, cât şi pentru imprimantele folosite.

Utilizatorii finali au aşteptări ridicate, corelate cu progresele din domeniul tehnologiei, înregistrate în ultimii ani. Pentru a veni în întâmpinarea acestor aşteptări, Canon a perfecţionat tehnologia de imprimare prin intermediul imprimantelor şi ale consumabilelor originale. Consumabilele originale conţin cerneluri cu pigmenţi de cea mai înaltă calitate, care pot asigura o durata de viaţă a materialului imprimat de până la 300 ani, dacă este utilizat alături de hârtia corespunzătoare.

În plus, cernelurile Canon originale au fost dezvoltate pentru reproducerea exactă a culorilor originale şi păstrarea acestora în nuanţe vii, pentru timp îndelungat. Odată cu folosirea consumabilelor originale, utilizatorii beneficiază de suport tehnic şi minimizează şansele unei defecţiuni la imprimantă. Acestea se recunosc uşor, printr-o hologramă abţibild, Canon Genuine, lipită de ambalaj. În funcţie de unghiul din care se priveşte, hologramă originală îşi schimbă nuanţele de culoare.

Concurs

Campania “Culorile prind viaţă” include un concurs cu premii atractive: utilizatorii care cumpară cel puţin un cartuş original în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2015, înscriu codul produsului de pe ambalaj în aplicatia de Facebook, pastrează ambalajul şi bonul sau factura fiscală pentru validare, iar la finalul campaniei pot câştiga o excursie pentru 2 persoane în Europa, biciclete Pegas personalizate şi imprimante Canon Pixma MG7550.

Produsele participante în promoţie, consumabile originale pentru produsele din gama MAXIFY, PIXMA şi i-SENSYS, sunt disponibile la partenerii comerciali Canon.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,074 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Promovare » Campanii » Canon desfășoară campania „Culorile prind viață” prin care recomandă folosirea consumabilelor originale (P)

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: