Next_Capitall

CashInfinity, un concept de cash management pentru retail, promovat în România prin compania ROPECO

CashInfinity, un concept de cash management tip self-service ce poate fi integrat și într-un sistem de tip self check-out, este o soluție complexă pentru domenii de afaceri diverse, inclusiv pentru retail, pe care compania ROPECO o promovează în România.

Soluția versatilă de cash management CashInfinity, dezvoltată de către compania japoneză Glory Global Solutions, optimizează fluxurile de numerar din retail până la back office-ul unei bănci.

CashInfinity

Comercianții își doresc să-și sporească eficiența, să îmbunătățească siguranța numerarului, să reducă stresul personalului în legătură cu procesarea numerarului și să elibereze timp și resurse pentru a oferi clienților experiențe mai bune la cumpărături, iar aceste lucruri pot avea loc prin automatizarea proceselor de numerar din toate magazinele.

O astfel de soluție automată este CashInfinity, cel mai avantajos sistem de gestionare a numerarului, un sistem cu o flexibilitate și posibilităti de extindere remarcabile pentru retaileri, ce se potrivește oricărui magazin, indiferent de dimensiuni, pe diferite segmente de afaceri și oricărui plan de investiții.

Printre cele mai importante avantaje ale soluției CashInfinity se regăsesc: reducerea costurilor de gestionare a numerarului (inclusiv optimizarea necesarului de monede), optimizarea cash flow-ului, securitatea procesului, diminuarea şi chiar înlăturarea risculului privind furtul intern.

Concepută să revoluționeze atât front office-ul, cât și back office-ul unei companii, soluţia CashInfinity înglobează cea mai nouă generaţie de echipamente destinate optimizării fluxurilor de numerar din retail.

Echipamentele poziționate în front office sunt destinate utilizării de către operator (casier) sau direct de către cumpărător. Numerarul – atât monede cât și bancnote – este numărat, verificat și depus automat în echipament, iar acesta oferă posibilitatea dispersării numerarului necesar acordării restului operațiunilor efectuate.

Echipamentele care sunt poziționate în back office sunt destinate doar operatorilor (casierilor) şi permit managementul integral al numerarului (monede și bancnote) având o securitate ridicată datorită seifului certificat EN-1143-1. Soluția software este destinată gestionării echipamentelor și oferă posibilitatea vizualizării de la distanță şi în timp real a operațiunilor efectuate.

Soluția CashInfinity, prezentată în cadrul evenimentului Retail (R)EVOLUTION

„O echipă SMART și o soluție care va REVOLUȚIONA sistemul de cash management din retailul românesc” a fost laitmotivul evenimentului RETAIL (R)EVOLUTION de luna trecută, al cărui partener principal a fost ROPECO, compania care promovează soluția CashInfinity în România.

Dl. Hagen Hoehl, Head of Retail EME – GLORY GLOBAL SOLUTIONS, compania care dezvoltă soluția de cash management CashInfinity, a vorbit despre  – ‘’Retail today: King Cash? Or !’’ –  viitorul în retail care va fi modelat mai mult ca niciodată de comportamentul, necesitățile și cerințele clientului.

Totodată, domnul Hagen a prezentat situațiile în care tehnologia dezvoltată de producătorul Glory Global Solution a fost implementată cu mult success în acest domeniu, aducând schimbări benefice focusate pe satisfcatia clientului final. În completarea prezentării, compania ROPECO a avut un workshop în cadrul căruia a fost prezentată soluția inovatoare CashInfinity de la Glory Global Solutions, prin demonstrații live cu echipamentul pentru front office CI-10.

CashInfinity este o soluție versatilă și flexibilă pentru domeniul retail adaptându-se la orice dimensiuni ale unui magazin sau la oricare segment de piață. Aceasta oferă posibilitatea de a optimiza managementul numerarului din retail – de la casier si zone self-checkout, până la companiile CIT si bănci.

Potrivit studiului Retail Cash Automation 2018, autorul companiei de cercetare strategică și consultanță RBR, Glory Global Solution este lider pe piața mondială a soluțiilor de cash management cu cota de piață de 41%.

ROPECO, o companie mixtă româno-elveţiană, infiinţată în anul 1993, oferă soluţii şi echipamente în domeniul procesării de numerar şi a plăţilor electronice care înglobează o înaltă tehnologie testată cu succes la nivel mondial.

ROPECO este, conform Camerei de Comerţ şi Industrie a României, compania cu cea mai mare cifră de afaceri, în 2016, din categoria Comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente de birou.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » CashInfinity, un concept de cash management pentru retail, promovat în România prin compania ROPECO

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: