Colecția de iarnă de folii adezive de la ALGERNON (P)

Compania ALGERNON, importatorul de materiale şi accesorii folosite în publicitate, partenerul de încredere al industriei publicitare din România, încă din anul 1993, propune câteva soluţii inovatoare pentru inscripţionarea şi colantarea autoturismelor – flote auto sau autoturisme personale.

3551 4-1Indiferent de natura business-ului, de cifra de afaceri sau de publicul ţintă a unei companii, promovarea prin intermediul mesajelor afişate pe maşini – destinată, în special, companiilor deţinătoare de flote de autoturisme – este întotdeauna o metodă eficientă de brand awareness. Sezonul rece poate însă pune unele probleme, materialele corozive de pe şosele, temperaturile scăzute şi umiditatea crescută ar putea afecta aspectul caroseriei, fie că vorbim de vopsea sau de folia unei maşini colantate.

Pentru protejarea caroseriei autoturismelor, Algernon pune la dispoziţie două variante de folii pentru protecţie: Oraguard 270 si Oraguard 280.

Principalele avantaje ale foliilor de protecţie se referă la modul de aplicare foarte rapid – în câteva ore – dar şi la costurile scăzute în comparaţie cu vopsirea maşinii. De asemenea, în urma aplicării foliilor protectoare, vopseaua maşinii nu se va mătui şi nu va fi afectată după îndepărtarea foliei. Astfel, toate incidentele care pot afecta caroseria se vor răsfrange asupra foliei şi nu asupra vopselei.

Pentru sezonul rece, ALGERNON pune la dispoziţie folia imprimabilă digital, aplicabilă la – 5 grade Celsius, Orajet 3161 DT, aparţinând producătorului german Orafol. Cu o grosime de 100 de microni, folia este disponibilă în varianta de alb şi transparent, atât lucios cât şi mat. Spre deosebire de restul foliilor care la temperaturi sub 8-10º C devin rigide, sau casante, iar adezivul nu se fixeaza bine pe suport, Orajet 3161 DT se lipeşte cu mare uşurinţă, rămânând flexibilă pe parcursul întregului proces de aplicare. Temperatura minimă de aplicare este de MINUS 5º C.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,048 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Colecția de iarnă de folii adezive de la ALGERNON (P)
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: