Comitetul Etic Votat Produsul Anului® a validat finaliştii ediţiei 2020

Specialişti din marketing, media şi comunicare s-au întâlnit luni, 24 februarie 2020, în cadrul Comitetului Etic al competiţiei Votat Produsul Anului®, pentru validarea categoriilor şi produselor înscrise în ediția 2020.

Votat Produsul Anului

În cadrul întâlnirii, membrii Comitetului Etic au validat un număr de 30 categorii din ariile FMCG, suplimente alimentare şi telecom.

Din Comitetul Etic au facut parte: Bogdana Gheorghe – Managing Director Retail Zoom România, Mihaela Mihai – Senior Product Manager Cegedim, Cezar Baciu – News Curator rappel des titres, Alexandru Alexe – Director Dezvoltare Naţional FM, Claudiu Ciobanu – founder & chief editor Retail FMCG Media, Teodora Migdalovici – Ambasador Cannes Lions România, Loredana Săndulescu – Editor BIZ, Cristina Dragna Turnagiu – TV producer Canal 33 și Ina Dumitrache – Director Executiv RFI.

Produsele înscrise şi validate în cadrul întâlnirii Comitetului Etic, au fost declarate finaliste şi vor intra în studiul de piaţă realizat de compania de cercetare Exact Business Solutions. Cercetarea va fi realizată pe un eşantion de minim 4,000 de consumatori români şi va avea loc în perioada 5 Martie – 16 Aprilie 2020.

În cadrul studiului realizat de Exact Business Solutions, consumatorii vor evalua produsele din perspectiva atractivităţii, inovaţiei şi intenţiei de cumpărare. Produsele desemnate câstigătoare de către consumatori primesc titlul Votat Produsul Anului® 2020 şi dreptul de a-l folosi în toate materialele de comunicare şi pe ambalaj, pe perioada următoarelor 12 luni din momentul anunţării lor oficiale.

”Dupâ mai mulți ani de jurizare la Votat Produsul Anului, pot sa afirm liniștit nu numai că această competiție crește și se modernizează cu fiecare ediție, dar și faptul că producătorii de bunuri de larg consum au înțeles beneficiul comercial adus de câștigarea acestui titlu. Se vede limpede că în planurile de marketing ale multor firme importante, titlul de «Votat Produsul Anului» reprezintă un target în sine, iar înscrierea în această competiție, conform regulamentului,  determină chiar perioada de lansare în piață a noului produs.”, a spus Cezar Baciu, News Curator rappel des titres.

2020 este anul cu cel mai mare număr de înscrieri

„2020 este anul cu cel mai mare număr de înscrieri până acum, dar și cu cele mai interesante. În mod particular, am apreciat detaliile de packaging și de design, nu doar din partea jucătorilor din mediul corporate, dar și din aceea a afacerilor antreprenoriale. Atenția la detaliu, inclusiv pe nișe care altădată erau tratate cu neglijență, reprezintă un indicator pentru nivelul de sofisticare a cumpărătorului român”, a declarat Teodora Migdalovici Ambasador Cannes Lions România.

Alexandru Alexe, Managing Director Dezvoltare National FM spune:

 “Și în acest an am constatat că numărul brandurilor care apreciază acest instrument de marketing este în creștere. Pentru aceasta ediție am validat 30 de categorii, unele dintre ele prezente pentru prima oară în competiție, arătând faptul ca lifestyle-ul se schimbă, publicul devine din ce în ce mai educat și cu nevoi aflate într-o continuă diversificare.”

Votat Produsul Anului®

Votat Produsul Anului® este un concept internațional care premiază produsele inovative, activând în prezent în peste 40 de țări. În România, marca Votat Produsul Anului® este înregistrată la OSIM din 2008 și este reprezentată de către agenţia de comunicare Media Concept Store, care coordonează şi gestionează activităţile întregului proiect in România si Republica Moldova.

Votat Produsul Anului® – Consumatorii premiază inovația este un timbru roșu, extrem de vizibil printre produsele și serviciile din retail și nu numai. Este un timbru pe care îl pot purta doar produsele noi, ce au fost votate de către consumatori si care au adus în viața acestora o inovație recentă.

Pentru mai multe detalii: www.produsulanului.com  

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *