Costuri reduse la jumătate cu soluția de muzică ambientală Q InStore Radio

Compania clujeană QSoft propune soluţia de muzică ambientală Q InStore Radio, destinată operatorilor din retail şi HoReCa. În premieră pentru România, QSoft oferă posibilitatea achiziţionării licenţei pentru posturi de radio interne, cu drept de utilizare nelimitată în timp.

Cu peste 16 ani de experienţă în domeniul aplicaţiilor de automatizare radio şi mai mult de jumătate dintre posturile de radio din România, care îi utilizează aplicaţiile software, QSoft a dezvoltat produsul ambiental audio Q InStore Radio, destinat operatorilor din Retail şi HoReCa

Utilizând aceeaşi tehnologie ca şi în cazul radiourilor de top, Q InStore Radio combină muzica personalizată cu difuzarea de spoturi publicitare şi mesaje audio, pentru a realiza posturi de radio interne, adaptate pentru orice tip de afacere.

Imagine articol 2

Posibilitatea unică în România de achiziţionare a licenţei cu drept de utilizare nelimitată în timp

Pe lângă programe muzicale adaptate culturii muzicale a publicului din România şi care pot fi personalizate în funcţie de perioada din an, QSoft pune la dispoziţia clienţilor săi posibilitatea unică în România de achiziţionare a licenţei software cu drept de utilizare nelimitată, ceea ce duce pe o perioadă mai mare de timp (5-7 ani), la o economie de până la 50% faţă de soluţia clasică a închirierii.

Dacă în cazul închirierii clientul plăteşte o taxă lunară pentru echipamentul hardware şi servcii (update playlist, drepturi de autor, distribuţie spoturi publicitare în unităţi) în cazul achiziţionării ei, investiţia se face în primul an şi cuprinde costul licenţei, costul achiziţionării echipamentelor hardware şi opţional taxele de mentenanţă şi update.

În cazul achiziţionării se recomandă şi un abonament suport care include mentenanţa, update gratuit la versiuni superioare ale aplicaţiei, trecerea pe alte versiuni de windows, relicenţierea la schimbarea sistemelor hardware utilizate.

Alte beneficii ale achiziţionării licenţei ar fi independenţa pe care o oferă, clienţii QSoft având posibilitatea de a folosi licenţa şi în noile unităţi pe care le deschid, fără alte costuri suplimentare, în funcţie de pachetul de licenţe pe care îl aleg.Totodată, prin achiziţionarea licenţei software Q InStore Radio, există posibilitatea de a difuza un număr nelimitat de spoturi sau anunţuri publicitare, fără costuri adiţionale.

Playlisturi muzicale personalizate care se adaptează perfect strategie de comunicare şi publicului ţintă

QSoft dispune de o bibliotecă muzicală cu peste 11.000 de piese specifice publicului din România şi în acord cu experienţa lui muzicală, dar şi un conţinut muzical propriu, pentru care deţine drepturi patrimoniale de autor şi conexe, şi care pot fi difuzate exclusiv prin Q InStore Radio.

Biblioteca muzicală poate fi consultată online pe www.onairmusicdatabase.qbox.ro

q-in-store-grafica-imagine1Cum funcţionează Q InStore Radio:

• muzica este redată de un calculator instalat în unitatea de retail sau HoReCa cu ajutorul unui program informatic proprietatea QSoft

• muzica şi anunţurile sunt difuzate automat şi nu necesită personal dedicat

• sistemul generează playlisturi noi în fiecare zi, utilizând algoritmi specifici industriei radio, oferindu-le astfel clienţilor o selecţie muzicală în continuă evoluţie şi cu repetabilitate minimă.

• Q InStore este fluent acustic, fără sincope şi blank-uri între elementele audio, rezultatul fiind un ambient audio cursiv.

• programarea şi schimbarea spoturilor se face online, în maximum 24 h de la primirea solicitării

• sistemul poate difuaza aceleaşi mesaje pentru mai multe unităţi, în acelaşi timp, sau mesaje diferite în unităţi diferite

QSoft este o companie clujeană, înfiinţată în 1998, lider de piaţă pentru aplicaţii şi software de automatizare radio cu peste 20.000.000 de români care ascultă posturile de radio preferate datorită prodului, QSoft, StudioQ. Radio Zu, ProFM, Europa FM, Radio 21 sunt doar câteva dintre cele 250 posturi de radio care utilizează soluţia şi servicile companiei clujene.

Împrumutând tehnologia utilizată de radiourile comerciale, QSoft dezvoltă produsul Q InStore Radio dedicat ambientului audio operatorilor din HoReCa şi Retail şi care este utilizat în prezent de reţele de magazine, mall-uri, restaurante, hoteluri, casinouri, farmacii şi baze sportive.

Începând cu 2012, compania îşi îndreaptă atenţia şi spre domeniul caselor inteligente, casa omniprezentă, un sistem care se adaptează singur nevoilor familiei în casa careia a fost instalat, el venind presetat de la producător doar cu reguli elementare dedicate economisirii energiei şi cu algoritmi adaptativi de învăţare pe baza experienţei acumulate.

Mai multe detalii pe www.qsoft.ro/in-store-radio, pe blogul companiei, pe paginile dedicate de Facebook, LinkedIn şi pe conturile de Twitter şi Google+.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

4 comentarii la „Costuri reduse la jumătate cu soluția de muzică ambientală Q InStore Radio”

  1. Pingback: News from romanian food retail

  2. Pingback: Sinteza săptămânii 6 - 10 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *