“De la cumpărături, la super premii, doar cu MasterCard și Maestro” – o campanie MasterCard

MasterCard organizează o campanie de utilizare a cardurilor MasterCard şi Maestro, derulată până pe 15 iunie 2014. La campanie participă orice tranzacţie făcută la POS sau online, la comercianţii din România, indiferent de valoarea produsului sau a serviciului cumpărat.

MC PayPassNumărul, dar şi tipul de tranzacţii realizate de posesorii de carduri pot spori şansele de câştig. Astfel, pentru fiecare tranzacţie în sistem chip & PIN, bandă magnetică sau online, se acordă un punct. În acelaşi timp, posesorii de carduri MasterCard sau Maestro contactless au şanse duble de câştig, fiecare dintre tranzacţiile acestora primind câte două puncte.

„Acordând şanse mai mari celor care fac mai multe tranzacţii şi în special celor care plătesc contactless, vrem să recompensăm un comportament constant de utilizare a cardului, spre deosebire de unul ocazional”, a declarat Georgia Baltag, Marketing Manager România, în cadrul MasterCard. „În plus, cei care nu au încercat încă plata contactless cu un card MasterCard sau Maestro au ocazia să facă acum primul pas. Când vezi cât de simplu şi de rapid merge totul, sigur vei vrea să integrezi acest obicei în rutina de cumpărături zilnice.”

Participanţii pot câştiga premii în valoare totală de peste 370.000 de lei, incluzând TVA-ul şi impozitul. Premiile III şi II constau în 25 de televizoare LED Smart Samsung, 101 cm, Full HD, respectiv 10 bucătării complet utilate. Marele câştigător va pleca acasă cu un Mercedes Benz clasa B.

Toţi câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi. Detalii despre regulament sunt disponibile pe site-ul MasterCard, la secţiunea Promoţii: www.mastercard.ro/promotii.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *