Diana Scăunașu este noul Country Lead Consumer Panel al GfK România

După 19 ani în GfK, în care a condus industria de Consumer & Retail și divizia de Consumer Panel, Raluca Raschip a decis să facă o schimbare profesională. Rolul de Country Lead Consumer Panel va fi preluat de către Diana Scăunașu, care are o experiență vastă în GfK, de 15 ani și care a coordonat până acum, cu success, echipa de Client Service.

gfkRaluca Raschip își va încheia activitatea în GfK la sfârșitul lunii septembrie. În continuare, ea își va dedica intreagă activitate dezvoltării de echipe performante.

Diana Scăunașu va duce povestea mai departe împreună cu Cristina Vasile, care conduce echipa de Advanced Solutions și cu marea echipa GfK Consumer Panel.

Schimbarea survine în contextul în care Consumer Panel în România se bucură de o importantă strategică prin investiția în dublarea eșantionului la 6000 de gospodării și de o perioadă de creștere continuă.

GfK

GfK Consumer Panel monitorizează continuu, încă din anul 1997, consumul casnic al familiilor din România, din zona bunurilor de larg consum, cu scopul de a oferi informații  cheie,  bazate  pe  cumpărături  reale,  despre  obiceiurile  de  cumpărare  în continuă schimbare.

Compania este partener de încredere pentru producătorii și retailerii din România, fiind una dintre cele mai relevante surse de date pentru studii precum Shopper Behavior, Category Management, Innovation Tracking, Pricing, Brand Health and Brand Performance.”


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *