Direct Consulting Advertising continuă investițiile pentru optimizarea fluxurilor din retail și distribuție

Compania Direct Consulting Advertising SRL și Bogdan Minoiu, continuă să investească în potențialul de tehnologizare și digitalizare al României prin implementarea unei noi soluții de management al documentelor și flux al informațiilor – platforma DMSconnect. Proiectul DMSconect, care este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, reprezintă o platformă software pentru arhivarea electronică în cloud și managementul eficient al documentelor, care se adresează și companiilor din retail & FMCG.

“DMSconnect vine în întâmpinarea nevoilor din piața de retail & FMCG prin crearea unei platforme inteligente de software pentru arhivarea electronică în cloud și managementul eficient al documentelor.

Pentru înțelegerea nevoii de implementare a acestei soluții, oferim o perioadă de testare gratuită de 180 de zile.” a declarant Bogdan Minoiu, Fondator și CEO Direct Consulting Advertising SRL și dezvoltator al acestei platforme.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Competitivitate, Axa Prioritară 2 „Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă”, Obiectiv specific 2.2. „Creșterea contribuției sectorului TIC pentru competitivitatea economică”, Acțiunea 2.2.1 „Sprijinirea creșterii valorii adăugate generate de sectorul TIC și a inovării în domeniu prin dezvoltarea de clustere”.

Valoarea totală a proiectului este de 2.912.814,24 RON, din care 1.547.343,33 RON asistență financiară nerambursabilă. Proiectul se implementează în Municipiul Tulcea pe o durată de 36 luni, respectiv între 04.08.2017 – 03.08.2020.

Campanie de prelansare DMSconnect

Proiectul DMSconnect presupune o campanie de prelansare, prin care cei care doresc să-și organizeze informațiile din cadrul organizației, au posibilitatea de a achiziționa gratuit orice pachet de servicii – Standard, Esențial sau Pro – ofertă valabilă până la data de 15 septembrie 2020.

Înregistrare campanie prelansare

Obiectivul proiectului

Obiectivul general al proiectului constă în realizarea unei platforme informatice inovatoare de arhivare electronică a documentelor și management al documentelor, de interes internațional ce va integra pe verticală soluțiile TIC în scopul creșterii competitivității sectoarelor TIC, Energie, Industrie alimentară, Sănătate, Textile/Pielărie/Lemn, urmare a desfașurării activităților de cercetare-dezvoltare-inovare.

Proiectul vizează dezvoltarea unei platforme SaaS inovativă de arhivare electronică a documentelor ce integrează soluții standard de arhivare a documentelor scanate si a documentelor furnizate, prin intermediul unor fluxuri de fisiere in format EDI (electronic data interchange).

Obiectivele organizaţionale implică achizitia de 6 noi echipamente, 12 licente și 1 aplicație informatică necesare realizării infrastructurii IT pentru dezvoltarea aplicației informatice prin cresterea cifrei de afaceri cu 10% anual, achiziţia de componente hardware şi software şi modernizare care să susţină disponibilitatea, redundanța si viteza de încărcare a soluției SaaS oferită de către Direct Consulting Advertising SRL, creșterea competititvității companiilor din domeniile Tehnologiei informației,  Energie, Industrie alimentară, Sănătate, Textile/Pielărie/Lemn prin utilizarea serviciilor IT disponibile pe platforma informatică, cresterea gradului de inovare din domeniile stiintifice (Tehnologii, sisteme și infrastructuri de comunicații).

Obiectivele financiar-economice se realizează prin înregistrarea unor rezultate favorabile ca urmare a implementării proiectului, cu o creștere agregată de aproximativ 30% în anii de operare si crearea unui portofoliu de clienți si de produse ce va determina creșterea cifrei de afaceri  prin introducerea pe piaţă a produsului  inovator, cu o medie anuală de 10% în primii 3 ani post-implementare.

Rezultatele proiectului

Rezultatele proiectului vor consta în management de proiect, cercetare industrială, analiză a tehnologiilor nou-aparute la nivel software, dezvoltare experimentală, inovare de proces, achiziția de echipamente IT, achiziția de licențe, achizitia aplicației informatice, administrarea de metadata documente, arhivarea electronică, scanarea și OCR, arhivarea documente EDI, căutarea simplă/avansată, registratură electronică, gestionarea de conținut documente, crearea și optimizarea fluxurilor și procedurilor organizaționale, raportare & business intelligence, colaborare documente, acces securizat, facturare recurentă și automatizată, administrare companii și activitați de informare și publicitate prin promovarea produsului dezvoltat prin proiect și prin promovarea acestuia pe scară largă, instruirea de personal și audit al proiectului

Înregistrare campanie prelansare

DMSconnect

Proiectul DMSconnect este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Mai multe informații pe www.dmsconnect.ro; e-mail hello@DMSconnect.ro ; tel. (+4) 0744-334.638.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *