DS Smith, lider în producția de ambalaje, numește un nou Șef la conducerea Departamentului de sustenabilitate

DS Smith, lider în producția de ambalaje sustenabile, a anunțat numirea lui Wouter van Tol în funcția de Șef al departamentului de Sustenabilitate și Afaceri Guvernamentale.

DS Smith

Fiind subordonatul lui Greg Dawson, Director Corporate Affairs, van Tol va fi responsabil de departamentul de sustenabilitate și Public Affairs în cadrul grupului DS Smith, și se va ocupa inclusiv cu diviziunile de ambalare, hârtie și reciclare.

Wouter van Tol s-a alăturat companiei DS Smith după ce, timp de trei ani, a ocupat funcția de Global Head of Corporate Responsibility în cadrul companiei de ambalare a produselor alimentare Huhtamaki, unde a fost responsabil pentru dezvoltarea și realizarea strategiei de ambalare sustenabilă. O industrie prestigioasă cu o experiență de peste două decenii, van Tol a ocupat anterior funcții de conducere în Procter&Gamble, Nestlé și Samsung.

Am fost atras de DS Smith, în primul rând pentru că are o strategie clară în ceea ce privește sustenabilitatea, dar și pentru că aici lucrează oameni grozavi și au un produs circular, care este reciclabil atât în ​​teorie, cât și în practică. Toți acești factori de succes sunt foarte importanți, luând în considerare lumea de astăzi care se află în continuă schimbare. Sunt încântat că acum pot să mă bazez pe această fundație temeinică a DS Smith și să contribui la rolul pe care îl are compania ca furnizor principal de soluții de ambalare durabile.” a declarat Wouter van Tol, Șef al departamentului de Sustenabilitate și Afaceri Guvernamentale.

Van Tol se alătură DS Smith într-un moment crucial în călătoria companiei ca lider în sustenabilitate. Compania a fost recunoscută pentru abilitățile sale de către CDP și ISS și a sărbătorit recent aniversarea de un an a parteneriatului cu Ellen Macarthur Foundation.

Sustenabilitatea este esențială pentru activitatea noastră și reprezintă forța ce ghidează scopul companiei noastre, ‘Redefinirea ambalajelor pentru o lume în schimbare’. Wouter ne va ajuta să atingem noi niveluri ale durabilității, astfel încât să putem susține clienții și toate părțile interesate și mai departe, într-o lume în schimbare rapidă.” a declarat Greg Dawson, Director Corporate Affairs.

În România, DS Smith deține două unități de producție, în județul Brașov – în Zărnești, respectiv Ghimbav.

DS Smith

DS Smith este unul dintre principalii furnizori de ambalaje din carton ondulat, activând, în același timp, în segmentul reciclării și fabricării hârtiei. Cu sediul central la Londra și membru al FTSE 100, DS Smith se axează pe crearea unor soluții de ambalare inovative și sustenabile în 37 de țări, cu sprijinul echipei ce numără aproximativ 31.000 de angajați. Folosindu-se de expertiza coroborată a celor trei divizii – Ambalaje, Reciclare și Hârtie – DS Smith lucrează alături de clienții săi pentru a identifica soluții ce reduc complexitatea și aduc beneficii de-a lungul întregului lanț de aprovizionare. Bazele companiei au fost puse în anii 1940, atunci când familia Smith a început o afacere specializată în fabricarea de cutii.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *